Gondolod, hogy ebben a teherautóban egy bukott fideszes polgármester holmija található? Na, nem!

Ebben a szép, fehér teherjárműben

mentik át egyik helyről a másikra az ellopott magánnyugdíjadat, az alaptörvényük által megcsonkított jogaidat, a megszállt sokmilliárdos költségvetésű közmédiádat, Polt Péter lojalitását, az állami ellenőrző szervezeteket.

Ott van hátul a platón a kórházi vacsorád, kötszered, szappanod, vécépapírod, műtőhűtésed, CT-d és a személyzeted.

Ha jól kutakodsz, ott van az iskolai hittan- és erkölcsoktatás, a milliós tandíjú felsőoktatás, a pedagógusok fizetése a lebutított tananyaggal együtt.

Egy nagy nemzetiszínű ládában az országod becsülete,

a milliárdos brüsszelezés, a sorosozás, a gyilkos diktátorokkal, fasiszta pártokkal való parolázás, meg az is, hogy jobb, ha nem árulod el külföldön, hogy honnan jöttél.
Ott utazik a bárgyú strómanvezér a közpénz százmilliárdokkal mimagyarok Zuckerbergje, háta mögött a túlárazott gigaépítkezések, vállalkozások tulajdonolta vigyori tőkésosztály luxusjachtjával, repülőgépével.

Hogy, hogy fér el ennyi minden egy járműben?

Nyugi, ez csak az első forduló volt, meg hát azért marad még nekünk sok minden. A gőgös pofánkba hazudás, az uszítás, a gyűlöletpropaganda és a legfontosabb, minden idők legbátrabb utca harcosa, Európa egyedüli DNS-e.

Forrás

1 hozzászólás

  1. Ez fájdalmasan igaz, de legalább repedezik a monolit. Van, aki azt mondja, hogy nyomtalanul nem lehet eltüntetni semmit. Persze a maffia agyafúrt aljassága…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét