Városi kurír
A napi fontos.

Brutális áremelést hozott Orbán gazdaságpolitikája

Most még a boltban is többet fizethetünk a kormány miatt

0 248

A KSH legfrissebb jelentése szerint brutális drágulás tapasztalható a boltokban. Az árak átlagosan 3,8 százalékkal magasabbak, mint tavaly. A zöldség-gyümölcs ára 20, a liszté 7,6, a kenyéré 5,5 százalékkal emelkedett tavaly óta. Emellett az üzemanyagok ára 16 százalékos emelkedésen van túl.

A családok fizetik meg  az „unortodox” gazdaságpolitikát

A Demokratikus Koalíció szerint brutális áremelést hozott az Orbán-rendszer gazdaságpolitikája – állapítja meg Molnár Csaba, a párt ügyvezető alelnöke.

Nem elég, hogy az Orbán-csomag megszorításai megszüntetik a béren kívüli juttatásokat és a lakástakarékokat, most még a boltban is többet fizethetünk a kormány miatt. Ezért nem kellett volna éveken át gyengíteni a forintot, és ezért kellett volna egy szakembert ültetni Matolcsy György helyére, hogy a pénzünk ne csak közpénz jellegét tartsa meg, hanem az értékét is. Orbán Viktor most a magyar családokkal fogja megfizettetni az „unortodox” gazdaságpolitikát.

 

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ