Sorting by

×

“B*szki, Katinka, te is beálltál a sorba s*gg*t nyalni? – Hosszú Katinkát ekézik a követői az Orbán-gratulációja okán

Hosszú Katinka eddig sem titkolta, hogy nem áll túl messze a regnáló kormánypárttól és annak vezetőjétől, ami nem meglepő, hiszen Orbán sem csinált talányt, amikor szimpátiáját kézzelfogható forintokban és lehetőségekben mutatta ki. Az, hogy erről mit gondol a “Katinka-követő”, most kiderül.

“…. volt szerencsém….”

Az úszó hatalmas mázlinak tartja, hogy személyesen meghívták a kampányváró fidesz-elit összeröffenésre Győzikével, Grófó-gyerekkel és a többi celebbel egyetemben. Közösségi oldalán számolt be érzéseiről:

“…olyan érzés lehet, mint amikor nyert 400 vegyesen…” @orbanviktor Vasárnap estéről idézek, amikor volt szerencsém személyesen gratulálni Miniszterelnök úrnak a hatalmas győzelemhez!

…és nézzük a véleményeket!

“Akkor lenne olyan, ha előtte a versenytársaidat 4 évig eltiltják a versenyzéstől és az olimpia előtt 1 alkalommal léphetnek rajtkőre. Meg a felkészüléshez szükséges pénznek csak a töredékét kapnák meg, miközben te a teljes költségvetésből szabadon tapsolsz el annyit, amennyi jólesik. Folytathatnám…”

“Gratulálok, ügyes vagy. Magadra haragítottad az Ország felét”

“Gyűlölöm Orbánt! Gyűlölöm a Fideszt! DE tiszteletben tartom a véleményedet! És ezt mindenki másnak is ajánlom. Te, akár Fidesz-párti vagy, akár nem: kitörölhetetlenül magyar nemzeti ikon vagy: a magyar sporttörténelem örök időkre megkerülhetetlen része.”

“Kedves Katinka! Korabban ikonnak tartottalak…..”

“Annak idején fellázadtál az úszószövetség ellen, mint fogalmaztál “AZ EGÉSZ RENDSZER ÉRDEKEK MENTÉN SZERVEZŐDIK”. Valahogy ez most nem zavar a Fidesz politikájában, pedig az is ugyan így működik.  További sikereket kívánok a sportban!!”

“Minden sportoló meghülyül egy idő után. A teljesítményére, elért eredményére legyen büszke.”

“Hosszú nyelve van”

“Milyen győzelem az, ha egy medencehossz előnnyel indul valaki? Persze, megértelek, mióta a Duna Arénát bérlet díj nélkül használhattad, minden megváltozott!”Az üléspontom határozza meg az álláspontomat!”

“Orbán lenézi és megtagadja az ország nem rá szavazó többségét, a Te sikereidnek viszont az országnak az a fele is ugyanúgy örül! Ezért belpolitikailag hibás a nyílt állásfoglalásod! putint háborús bűnösnek tartja a világ, ami (világ) téged egy csodálatos sportolónak. Orban putint (egy háborús bűnöst) barátjának tartja. Ha felhívod, és dicsőíted Orbánt, akkor azt jelzed, elfogadod őt és választásait. Ez lépésed morálisan hibás vetülete! Hogy minderről még tájékoztatod is a teljes ország-világot, az azt jelzi, hogy rossz tanácsadóid vannak!”

“Kérlek össze se merd hasonlítani azt a rengeteg sok munkat és győzelmet ezzel a …. Én a helyedben sosem emlegetném magam egy lapon egy SENKIHÁZIVAL!!!!”

“Eddig felnéztem rád a teljesítményedért és tüntél!!! EDDIG!!!”

“Baszki, Katinka, te is beálltál a sorba segget nyalni? Pedig borzasztóan tiszteltelek, amikor összetépted a szerződést… erre mostmeg….
A sportolói karriered tagadhatatlan és sokkal több, mint tiszteletre és csodálatra méltó! Komolyan szükséged van ezek mellett a politikusok (főleg ezeknek!!!) a seggét nyalni? Kérlek, ne!!! Gondolj csak bele, milyen “partnereid” vannak. Győzike, kisgrófó, tótgabi, nafferó, súúbernorbi… szerintem Te ezektől sokkal több vagy ..”

Futottak még…..

Kapcsolódó

 

"B*szki, Katinka, te is beálltál a sorba s*gg*t nyalni? - Hosszú Katinkát ekézik a követői az Orbán-gratulációja okán

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.