Bubik István “másik” családja – az utolsó szalmaszál….. – Így ismerkedett meg a színész és Hédi

Amikor az ember földközeli állapotba kerül, sokan rúgnak még egyet rajta, de talán nem mindenki. Már csak ebben bízhat a fiatalon meghal színész Bubik István titkos szerelme és lánya is. 

Hová tovább, a híd alá?

Szentandrássy Hédi és lánya, Kincső éppen most járja a poklot. Arról már hírt adtunk, hogy kilakoltatás-közeli állapotban vannak, nincs állandó munkájuk, de sajnos kiderült, vannak olyanok csak tetézni tudják a kilátástalanságot. Egy férfi azzal hitegette őket, hogy megoldást talált a lakhatási problémájukra, ám kiderült, hogy szexuális indíttatás vezette csupán.

“Sajnos naiv voltam, mint már annyiszor az életben. Eleve a hiszékenységem miatt kerültünk nehéz helyzetbe…”

Utolsó szalmaszál

Egy szomszédjától kapta a tippet, hogy amikor elárverezték a házat, ami a mindenük volt, akkor több pénz folyt be a végrehajtóhoz, mint amennyi az adósság volt. Hédi megkereste az ominózus tisztségviselőt az irodájában, akitől azt a választ kapta, hogy

“járt volna valamennyi pénz, de az is csak akkor, ha előbb bementünk volna…”

Ilyen van?

“Nekünk nincs semmilyen jogi ismeretünk és nem tudjuk, hogyan tudnánk megszerezni azt, ami jár…”

Utolsó szalmaszálként olyan ügyvédet keresnek, aki segítene hozzájutni ahhoz, ami jogosan megilleti anyát és lányát.

“Mivel azonban itt másfél millió forintról van szó, ha valaki sikerdíj fejében elvállalná az ügyünket, akkor talán kikeveredhetnénk a bajból…”

(forrás: best magazin.)

Így ismerkedett meg Hédi és István

“Hét éve, egy szórakozóhelyen találkoztunk. István igazi férfi volt, nem érdekelte, hogy az udvarlómmal ülök egy asztalnál, odajött és megcsókolt – nyilatkozta Hédi  2005-ben a Velvetnek

“István azt is szerette bennem, hogy cigány származású vagyok. Akkor értettem meg, hogy ez több, mint szerelem, amikor azt mondta, hogy gyereket akar tőlem. Néhány hónap múlva megfogant a lányunk. István nevezte el Kincsőnek, rajongva szerette”.

Aztán egy nap elmesélte, hogy a felesége is babát vár – mondja Hédi, aki ekkor szakított a férfival, aki elfogadta a döntését, ami nem változtatott Kincsővel való kapcsolatán. Szinte naponta látogatta a kislányt.

Öt év alatt háromszorosára nőtt a kilakoltatások száma

Köszöntsük népünk vezérét és 2/3-os parlamentjét kilakoltatásokkal!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük