Sorting by

×

Búcsúzott az Eger, hibátlanul zárt az OSC és a Szolnok is

Az OSC vasárnap aratott fölényes győzelmének köszönhetően százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg csoportját a férfi vízilabda Eurokupában, míg az Eger második vereségét követően pont nélkül zárt és búcsúzott a sorozattól. Százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg csoportját a Szolnoki Dózsa a férfi vízilabda Eurokupában.

A sorozat eredményközlője alapján az OSC – amelynek továbbjutása szlovéniai csoportjában a vasárnapi összecsapás eredményétől függetlenül már korábban eldőlt – zárásként a Triglav Kranj gárdáját múlta felül 21-5-re.

A zágrábi csoportban – amelyben az olasz Trieszt visszalépését követően hárman maradtak – az Eger vasárnap úgy kapott ki 13-7-re a horvát Mladosttól, hogy két negyedben döntetlenre végzett ugyan, az első és a harmadik játékrészben viszont nem szerzett gólt, miközben kapott összesen hatot. Az egrieket szombaton a montenegrói Primorac Kotor is hatgólos különbséggel (15-9) múlta felül.

<<FRISS HÍREINK!>>

Százszázalékos teljesítménnyel jutott tovább a Szolnok

A Tisza-parti együttes négyese házigazdájaként vasárnap a görög Apollon Szmirnisz felett diadalmaskodott.

A magyar csapat legeredményesebb játékosa a szerbek olimpiai- és világbajnoka klasszisa, Filip Filipovic volt négy góllal.

Eurokupa, csoportkör:

C csoport (Kranj):

OSC-Újbuda -Triglav Kranj (szlovén) 21-5 (5-1, 4-2, 6-0, 6-2)

F csoport (Zágráb):

Mladost Zagreb (horvát)-Eger 13-7 (4-0, 4-4, 2-0, 3-3)

G csoport (Szolnok):

Szolnoki Dózsa-Apollon Szmirnisz (görög) 13-11 (3-2, 3-2, 4-4, 3-3)

Forrás: MVLSZ/MTI

OSC

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.