Budai Gyula: “Ágnes, hogy lehetsz ilyen buta liba?”

Budaíi Gyula: Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke csütörtökön az ATV-ben járt, és szokásához híven végig hazudta az adást! Ágnes hogy lehetsz ilyen „buta liba”, hogy mielőtt bemész az ATV-be, nem tájékozódsz arról, hogy miként történik az időskorúak beoltása?!” – kezdte közösségi oldala bejegyzését a miniszteri biztos.

A kormánypárti politikust az hozhatta ki a sodrából, -ami nála lássuk be, nem nagy mutatvány- hogy Kunhalmi Ágnes az ATV Egyenes Beszéd című műsorában egyebek között arról beszélt, hogy voltak esetek, amikor idős embereket hívtak be beoltásra, ám nem szóltak nekik időben, hogy mégsem lesz vakcina a számukra. A politikus szerint  az sem egyértelmű, kötelező-e az oltáshoz a regisztráció – véli az Index.

Bezzeg Budaiéknál…..

Budai Gyula erre válaszul elmondta: 90 esztendős édesapja regisztrációt követően kapta meg a vakcina első dózisát tegnap.

„Természetesen regisztráltuk édesapámat – nem úgy mint ti Hiesz György és László Imre elvtársakat – és ennek megfelelően február 2-án hívta a háziorvosa és küldött számára egy nyomtatványt, meg egy tájékoztatót az oltással kapcsolatban”

– fogalmaz bejegyzésében a képviselő, majd ismertette az oltakozás menetét (az alapján, ahogy az édesapjánál történ). Elmondása szerint a politikus édesapjának az egészségi állapotára vonatkozó kérdéseket kellett megválaszolnia, majd az oltást követően fél órát kellett várakoznia, ezután engedték haza.

Ennek némileg ellentmondanak a megjelenő hírek….

„Kunhalmi „elvtársnő”! Ez az eljárási rend, és ha nem tudod, kérdezz mielőtt nyilatkozol és nekiállsz hazudozni!”

– írta Budai, majd feltette a következő kérdéseket:

„Tényleg „kedves Ágnes”, te regisztráltál már az oltásra, vagy te is hátulról fogsz előrefurakodni, mint Hiesz György gyöngyösi polgármester? Mikor fogjátok már abbahagyni az oltásellenes hadjáratot? Meddig fogjátok még folytatni a halál-kampányotokat??”

Budai Gyulának csak azt tudjuk javasolni, hogy nyugodjon meg, akkor megnyugszik és nem megy rá idegileg

  • Minden bizonnyal az oltás -“oltakozás”- normál esetben úgy zajlik, ahogy az édesapja elmesélte, de ne zárjuk ki, hogy történhet másként is. Aki erre felhívja a figyelmet, nem bomlaszt, hanem a hibák kijavítására sarkallja az “illetékes elvtársat”. Hiszen feltehető, hogy tanulnak az elhibázott esetekből és kijavítják azokat, nem?
  • László Imre esetét emlegetni borzasztó ostobaság, hiszen a politikus orvos is és, mint ilyen, elsőbbséget élvezett, ezért kapott oltást.
  • A hazug propagandáról meg csak annyit: Krekó Péter ellen hazugságon alapuló gyűlöletkampány zajlott-zajlik a kormányzati irányítású médiában, a megvádolt feljelentette a Bayert, Menczert és Bácskait, a bíróság pedig teszi a dolgát.

Látja, kedves (?) képviselő úr, lehet a fentiekről higgadtan, érveket felsorakoztatva, tényeket említve is ellenvéleménye a másik félnek, pedig higgye el, lényegesen egyszerűbb lenne az Ön stílusában elküldeni Önt melegebb éghajlatra és felszólítani, hogy ha már mi (mindannyian, kormánypárti és ellenzéki érzelműek) fizetjük, akkor közszolgasága idején ne legyen elfogult pártkatona!

álom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük