Budai Gyula: „Gyurcsány Feri, perelj be! Én józanul még nem láttalak bejönni a parlamenti ülésterembe!”

Budai Gyula sokféle szerepet elvállalt már a Fideszben, ugyan egyikben sem aratott nagy sikert – feltehetően ezért is próbálgatták annyit, hátha…- de rendületlenül feltűnik, amikor Gyurcsány Ferenc, vagy Czeglédy Csaba kerülnek kormány-célkeresztbe. Ilyenkor „állományba helyezi magát” és ott folytatja, ahol abbahagyta.

Most Gyurcsány a soros….

Kellőképpen „megágyaztak” neki azzal a csütörtöktől lebegtetett, majd minden kormányközeli médiában tényként közölt állítással, miszerint a DK elnöke részegen dülöngélt a közönségtalálkozóján, majd ebben az állapotában rendőrök szeme láttára autójába pattant és tovahajtott.

Itt jött a képbe a „jó öreg mindenrehasználható”

Budai közösségi oldalán olyat állított, ami persze bizonyíthatatlan, -ezt neki is tudnia kell, hisz jogot végzett ember- de hangzatos, a népek szeretik az ilyet és sokáig „életben tartható” hiszen, ha nem perli be az érintett, akkor azért, ha beperli, akkor azért lehet nyüstölni.

Az sem zavarta azokat, akik ezt kitalálták, hogy abszurd állításával nekiment Kövér Lászlónak is, akire nézve szegénységi bizonyítvány, hogy tudta, de nem büntette szénné -ahogy szokta a renitenseket- a képviselőt, aki folyamatosan alkoholosan befolyásolt.

Nem beszélve a „bátrakról”, akik szintén tettestársai lettek a DK-elnöknek, hiszen ők is hallgatásba burkolództak, csakúgy, mint maga Budai.

Ezek után íme az ominózus bejegyzés:

„Gyurcsány Feri, perelj be! “A gatyátokat leperlem rólatok “ – mondta Gyurcsány Ferenc ellenzéki vezér, azokra, akik azt állítják róla, hogy iszik mint a gödény. Pedig Feri, te nagyon iszol! ( na nem vizet)

Én józanul még nem láttalak bejönni a parlamenti ülésterembe! ( persze annyira sokat nem is jársz be ) Egy szőke hölgy szalad mindig utánad egy üveg vízzel, tudod amit hidratálásra szoktál használni !

Rossz nyelvek szerint a Dk frakció irodáján szoktatok kollektívan “szürcsölni”,

majd indulsz az ülésterembe elmondani azt a sok zagyvaságot, aminek se füle se farka!

Na akkor most mi a helyzet Feri, beperelsz vagy sem??’ Azért kérdezd meg a Czeglédyt mielőtt lépsz, mert ez nem nyerő pálya számodra ! Addig is igyál és ne csüggedj!”

Budai „népe” büszke a követettre – a kommentekből (szöveghűen)

„Gratulálok Budai úr! Tetszett nekem ez a megnyilvánulás! Van vér a pucájában!”

„Szerintem a Budaival isznak a kulisszák mögött, utána bemennek a parlamentbe, és felváltva megy a kamuzás,a két idióta ki bohóckodja magát, és mi elhisszük, pedig nem, tudjuk az egyik kutya a másik pedig eb !”

„Helyes Gyula úr! Ezt a mocsok bolsit torpedózni kell, mert szabadelvűnek képzeli magát! Ne hagyjuk! A nemzet nettó ellensége, aki pusztításra van kódolva. Élni akarunk, s nem elveszni. GyF egy nettó bűnöző. A böntön a valós környezet ennek a bolgár barát alkoholistának.”

„Azt nem értem hogy cégeknél a munkaadó szondázhat, és azonnali felmondási ok is lehet az ittasság. A parlamentben miért nem szondáznak? Részegen hozhatnak döntéseket a politikusok? Azért ez nagyon gondatlanság, felelőtlenség…”

„Ez csúcs egy írás”

„Miért szavazta le a fidesz a drogtesztet a parlamentben???”

„Szerencsétlen nyomorult nem, hogy majdnem beesett a kirakatüvegbe, de még csúszott is rajta lefelé vagy fél métert. Jó, tudvalevő Gyurcsány nem csak a kirakatüvegen csúszik lefelé, mentálisan is nagyon mélyen van. Az kérdés azért iszik, mert rosszul megy a sora, vagy azért megy rosszul a sora, mert piál. (Ő sosem szégyelli magát)?”

„Testvéreim!Hazafiak!Harcosok!Mint tudjátok Október 23-án Béke menet….Itt a lehetőség hogy meg mutassuk erőnk,hangunk!Ki mondjuk: Vesszen Trianon!Mindent vissza!!!!101év telt el! Véget ér jogtalan diktátum,és egyértelműen felmondjuk!Orbán Viktor Miniszterelnök úr a kormánytól azonnali felül vizsgálatát kérjük, de ahhoz több millió magyar egysége, egybehangzó akaratát kell nyilvánítani.Ugyan ez a hazaárulók ellen is fel kell lépni, távolitsák el a magyar közéletböl, de ehhez is összefogas, egybehangzó akarat kell.Nem utolsó sorba a haza védelme!Orbán Kormány mellett teljes mellszéleséggel !
Kiállni! Magyar!Fehér!Keresztény Jobboldal mellett!Magyar Zászló mellett!Nem térdelünk Migráns!Szivárvány!Gyarmatartok előtt!Unióba egyenlő tagként léptünk be, nem rabszolgának akiknek mindent meg mondhatnak fejünk felett döntenek, nélkülünk…Ebből nem kérünk,ha nem tudnak változni,akkor inkább Kilépünk mint az Angolok.Harcosok!Aki egyetért a fentiekkel kérem a következőket : Magyar Zászló! Nemzetiszínű karszalag Egyértelműen tudassuk hogy hová tartozunk. Nyomatékosan kérem hogy csak azok jöjjenek ebbe csoportba, akik egyet értenek a fentiekkel! Nincs idő, energia! Nem akarja hangosan mondani hogy Vesszen Trianon!!!Magyarország Szomszédai Tolvajok!Gyurcsány Takarodj!Börtönbe a többi gazember bábjával! Az maradjon otthon!!!Isten Áldás!Nemzetre!Hazára!325411km2!Vigyázzatok magatokra!Kitartás!”

Kapcsolódó

 

budai

2 thoughts on “Budai Gyula: „Gyurcsány Feri, perelj be! Én józanul még nem láttalak bejönni a parlamenti ülésterembe!”

  • Orbán klientúrájában van jó néhány igen gusztustalan, ámde mindenre kapható figura. Budai biztos befutó.

  • Úgy gondolom, budai gyula sokat iszik, mert még józanul nem látta, hogy Gyurcsány a Parlementbe megy. Gyulus , ne igyál annyit naponta!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük