Sorting by

×

Budai Gyula agyra vette Fekete-Győr kihívását, de Ő inkább “lovassportolna” – Frissítve a Németh-reakcióval

Mi lenne, ha politikusaink nem azt akarnák mindenáron bebizonyítani, hogy melyik sportban milyen professzionálisak, hanem tennék a dolgukat, mint közszolgák -amiért a fizetésüket adjuk nekik- és próbálnák érdekeinket képviselni?

Fekete-Győr futna…

Mint arról beszámoltunk, az egész kihívásos politikus-bulit az váltotta ki, hogy kiderült, orbán viktor fiát közpénzen taníttattuk elit-katonai iskolában, méghozzá cirka 40 millióért.

Erre reagált többek között Fekete-Győr András, amit nem hagyott reakció nélkül a kormányoldal két megszólalója, Németh Szilárd

és Budai Gyula.

A megszólított kihívta két politikustársát: mérjék össze tudásukat!

“Két nap alatt a második fideszes csinovnyik próbál keménykedni velem, miután világossá tettem, hogy Orbán Gáspár brit elitképzését nehogy már mi, tisztességes magyarok fizessük a dúsgazdag édesapja helyett! Németh Szilárd után ma Budai Gyula Országgyűlési Képviselő hivatalos oldala dicsekszik azzal, hogy végigcsinált egy katonai alapképzést, amit én szerinte nem tudnék.”

Budainak más ötlete támadt….

“Te, András! A szigetkörnek mi köze van a katonai alapkiképzéshez? Megint nem néztél utána! Én, személy szerint a Lovassport világában érzem magam otthon, mint a Magyar Lovas Szövetség Olimpiai Felkészülést Koordináló Bizottságának Elnöke.
Az én ajánlatom, ha versenyezni, vagy erőt összemérni szeretnél, egy kettes fogathajtó verseny. Tudod ez egy hagyomány őrző magyar sport! Tudod, András, amikor szlalomozni kell a selybák között, miközben a lovak mennek ezerrel, hogy te is értsd, hogy miről beszélek.
Akkor hajrá!”

Németh Szilárd még nem reagált, de sportmúltját figyelembevéve, vele Fekete-Győrnek feltehetően birkóznia, főznie, vagy sportlőnie kell(ene)!

Frissítést!

Míg Budai Gyula legalább humoránál volt, addig pártjának alelnöke, Németh Szilárd, a honvédelmi minisztérium államtitkára alig leplezett hazaárulózással és teljes mértékben leplezetlen románozással felelt:

“A Magyar Honvédségben nem nyüszítve menekülő vörös rókákat, hanem a haza fegyveres szolgálatára alkalmas, a magyar nemzethez hű honvédeket képeznek. Így az alábbi esküszöveget sohasem fogjuk Fekete-Győrtől hallani:

“Én, Fekete-Győr András esküszöm, hogy MAGYARORSZÁGOT HÍVEN SZOLGÁLOM, hűséges honvédje leszek. Magyarország függetlenségét, az állampolgárok jogait és szabadságát bátran, a törvények betartásával és betartatásával, a rám bízott honvédek és fegyverek erejével, ÉLETEM ÁRÁN IS MEGVÉDEM. Elöljáróim parancsainak engedelmeskedem, alárendeltjeimet jogaik tiszteletben tartásával vezetem, róluk emberséggel és felelősséggel gondoskodom. ISTEN ENGEM ÚGY SEGÉLJEN!”

kásler

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.