Budai Gyula keményen “pestizett” és belengette, hogy nem jön a fő(bűnös)városba, de azok se menjenek a fatornyosába!

Budai Gyula Kiskunlacháza lakosa, ami “egy közel 10 ezer lakosú település, ahol jól megférnek egymással kunok, tótok, reformátusok és katolikusok”, csak a budapestiek -így általánosítva- nem képesek beilleszkedni.

A pesti renitensek

“Önök pedig pesti polgártársak, akik ide járnak hétvégeken, Húsvétkor, Pünkösdkor, egész nyáron, mintha egy más világból jöttek volna. Önöket nem érdeklik a korlátozások, a lezárt játszóterek. A Duna-parton tömegesen hakniznak,a Duna-parti kis boltba bemennek 9-12 között, még akkor is, ha Önökre szólnak. Kocsival száguldoznak a nyaraló övezetben. Sorolhatnám sokáig …”

-általánosít közösségi oldalán Budai. Rögvest kinyilatkoztatta feltételeit is:

“Most arra kérem Önöket, hogy ha nem tudnak a település szabályai szerint élni, ne jöjjenek ide, maradjanak otthon erre a négy napra, mert elfogyott a türelem. Egyébként mi sem megyünk oda ahol Önök laknak. Van nekünk elég problémánk Önök nélkül is ezekben a vészterhes napokban, hetekben.”

Akiket még nem “ijesztett el”…..

“De ha mégis úgy döntenek, hogy jönnek,akkor tartsák be azokat a járványügyi szabályokat, amelyek mindenkire kötelezők Kiskunlacházán!”

Rendszabályozás kifejezetten -ballib, meg minden ilyesmi- budapestieknek

“Holnaptól lezárjuk a játszótereket és a művelődési háznál levő parkolókat, és lezárjuk a Duna-parton a Halászkert mögötti murvás parkolót, a Duna-parti játszótérnél levő parkolót. A rendőrség, polgárőrség folyamatosan fogja egész hétvégén ellenőrzi majd ezeket a köztereket…”

…mert tudjak kedves, idelátogató pesti polgártársak, amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten…

A bejegyzését “tollára vevő” újságíró is megkapta a magáét…

A 444.hu-n Szily László írt a Budai-ultimátumról. Mivel Gyula bírja a kritikát -ja, nem- szintén facebookon válaszolt a maga stílusában

“Tisztelt 444.hu szerkesztősége – kiemelten Szily László “idióta rekorder” újságírónak!

Köszönöm az ismételt ingyen reklámot, továbbá azt, hogy ismételten teret adtak az írásomnak (milyen felkapott lettem)
Köszönöm továbbá Önöknek, hogy kitettek két olyan képet amely azt bizonyítja – hogy Magyarországon nem szűnt meg a jogállamiság, működik az Országgyűlés, és remekül működik a Külgazdasági és Külügyminisztérium, hiszen az elmúlt hetekben több ezer honfitársunkat hoztuk haza a világjárvány közepette, a világ minden részéről.

Ezeknek a fotóknak a megjelenítése azért öröm számomra, mert Önök mint az ellenzék egyik szócsöve – természetesen Soros Gyuri bácsi pénzéből – a koronavírus törvény elfogadása után temették a demokráciát, mindenféle baromságot írtak, mint pl.: Orbán Viktornak teljhatalma lett, megszűnt működni a Parlament..

És lám-lám, Önök most kitesznek egy képet, amely azt igazolja, hogy az Országgyűlés működik. Ja, hogy az ellenzéki képviselőket nem érdekli vagy Szabó Tímea, miután elmondta a magáét, a választ meg sem várva, távozott a Parlamentből. Én ott voltam hétfőn, mert ez a munkahelyem, mint ahogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium is.
Értem, tehát az a baj hogy végzem a munkám a Parlamentben az eskümhöz híven és hogy a Külügyminisztériumban is dolgozom.

És Önök mit csinálnak a koronavírus-járvány idején???

Elmondom mit csinálnak! Az objektív és tájékoztató újságírás helyett, álhíreket, Fake News-t gyártanak reggeltől estig. Ez az igazi újságírói hitvallás, felelősség nélkül!

Na kedves 444! Azt tanácsolom nektek, ha már segíteni nem akartok ennek az országnak, akkor maradjatok otthon, mert legalább azzal nem ártotok senkinek! Ja, és Áldott Húsvéti Ünnepeket…otthon!”

Szerintünk….

Nem akarjuk elbagatellizálni – ahogy a 444 újságírója sem tette- a vírusveszélyt és a szabályok betartásának fontosságát sem. Amivel problémánk van, az az ostoba, politikai célú használata. A megrendelésre írt posztok, aminek még ebben a súlyos helyzetben is az a fontos, hogy Soros és a civilek, no meg Karácsony és az ellenzék aláztassék.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük