BulvárKiemelt hírek

Budai Gyulát szétcincálták kommentelői – “Ez minden képviselő úr? K@va gyenge!”

Egy mostanra ellenzékivé lett szavazó: Budai Gyula alkalmatlan közszolgának, mert vagy ostoba, vagy hazudik, esetleg ezek elegye!

Budai Gyula, az eddig Czeglédy Csabára állított Fidesz-megmondó egy éles váltással rárepült Márki-Zay Péterre. Lássuk be, ezzel a húzásával nem vállalt nagy rizikót, a regnáló minden megszólalóját eképp csoportosította át. Valószínűleg Budai úr sem gondolta, hogy ennyire kihúzza a gyufát követői körében, bár neki tulajdonképpen már mindegy.

“A hét vicce!

“Futóbolond “ Márki-Zay szerint a Fidesz dokumentumokat adott át a Demokratikus Koalíciónak, az ő lejáratására! Péter, Fidesz helyett miért nem Dk-ás Czeglédy Csabát kérdezed, ő remekül tud hamis dokumentumokat gyártani! Tudod a Ferinek, a Gyurcsány Ferinek az adócsaló ügyvédjéről beszélek! Márki-Zay Péter olyan személyiség zavarban szenved, amely már orvosi eset, és kezelést igényel! ( Javaslat: sürgősen keresse fel kezelőorvosát.)”

-“vicceskedett” az ügyvédből képviselővé avanzsált bármit-megmondó.

… és a vélemények…

“kezelőorvosát… te tudatlan, inkább írni tanulnál… A „kezelő” melléknevet és az „orvosát” főnevet egybeírjuk az alábbi szabály alapján: Ha arról van szó, hogy a(z) „kezelő” valamilyen képességre, rendeltetésre vonatkozik, a(z) orvosát nem vagy nem pusztán pillanatnyi cselekvést, tevékenységet végez, illetve folyamatot átél, elszenved, akkor a kifejezést egybe kell írni. forrás: https://helyesiras.mta.hu”

“Alig várom, hogy egy merényletkísérletet is megszervezzen Márki maga ellen, amit persze a Fideszre fog majd. Tuti, hogy meglépi, ezek minden trükköt bevetnek még áprilisig.”

“Tisztelt képviselő úr Magyarországon ingyenes az orvosi ellátás! De talán önnek magánrendelésre is lenne lehetősége.”

“Biztos Orbán nem adta volna át, egyébként maga meg nemcsak futó- hanem az gonosz ,és aljas, féltitek a lopott pénzt, és a 2/3-ot? 49,6 százalékkal nyertek 2018-ban, vajon miért, mert a többi párt még nem koalícióban volt, na ez nem a Fidesz dicsősége, tehát nem a fidesz kapott annyit, amitől 2/3-addal kormányozhattak volna, főleg hogy sok külhonban élő szavazott, mivel sok támogatást kapnak az 51 százalék többség pénzén, ez már hazaárulás, úgyhogy ne verje a mellét, hanem tanuljanak tisztességét és fair play-t, bár ez nem az önök módszere.”

“Ezek szerint Petyának vannak csontvázak a szekrényében, amik a következő hónapokban feltehetőleg ki is fognak onnan potyogni. Ezzel a “lejárató dokumentum” szöveggel próbál az események előtt előre menekülni, hogy amikor napvilágra kerülnek, azzal védekezhessen, lám, ő már októberben megmondta, hogy a Fidesz mire készül ellene, és így próbálja csak koholmányként beállítani az esetleges terhelő dolgokat.”

“Ez minden képviselő úr? Kurva gyenge!”

“Ezt kiről is írták anno?? “Képviselőségét megelőzően, a nevével fémjelzett ügyvédi iroda magánokirat-hamisítási ügybe keveredett (előnytelen földtulajdon-adás-vételi csereszerződés), mely színlelt szerződéseket Budai ellenjegyezte. Az ügyletek során több hektárnyi sóderkitermelésre alkalmas Csepel-szigeti földterületet játszottak ki idős emberektől, akik egy fillért sem láttak a bizniszből. A földvásárlást fiktív szerződésekkel papírozták le és mindegyiken rajta volt Dr. Budai Gyula szignója. Szerencséjére pont kormányváltáskor (MSZP-Fidesz) csapott volna le rá a törvény szigora, de a fideszes hatalomátvétel Polt Péter képében megmentette.””

“Budai úr , mikor fogja már fel, hogy vezére már LEÍRTA ?! Szánalmas ez a vergődés !”

“Megint “dolgozik’ ? Nem megterhelő szellemileg?”

“Teljesen szétszopkodták az agyadat a legyek, Gyuszikám?”

“Izzadság szagot érzek ”

“Gyula, nagyon vigyázz a vádaskodással még ha közszereplőkkel is teszel így, mert könnyen visszafelé sülhet el a dolog GOndolok itt adócsalás, rágalmazás, és több kismiegymás,
– tudjuk hogy mennyire sikeres voltál Czeglédy ellen
– tudjuk mennyire lerántottad a leplet az évek óta tartó éjszakai rémpisilésed tárgyáról, Gyurcsány Ferencről..
– tudjuk, mennyire félsz, mi lesz veled, valamit kell bizonyitani, nyüzsögnöd kell Göbbelsz Rogán ukázaira
-tudjuk, hogy orvosi eset vagy
-tudjuk biztosan, hogy kapitális barom is
Gyugyókám, szerintem ha jól csinálod ezeket a levegőkapkodásokat, kaphatsz egy 10 m2es szobát a főniddel szemben, tudod Grázban a Privatklinik Kastanienhof intézményben”

“Egy létrás ember, azt jósolták neki, majd elüti, nehogy polgármester legyen Hódmezővásárhelyen. Most is biztos készül ellene valami merénylet!”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Budai Gyula, az eddig Czeglédy Csabára állított Fidesz-megmondó egy éles váltással rárepült Márki-Zay Péterre. Lássuk be, ezzel a húzásával nem vállalt nagy rizikót, a regnáló minden megszólalóját eképp csoportosította át. Valószínűleg Budai úr sem gondolta, hogy ennyire kihúzza a gyufát követői körében, bár neki tulajdonképpen már mindegy.

About Author

Szólj hozzá!