Orbán olyan gigaberuházással dicsekszik, ami jó, ha 2100 év alatt megtérül… Csak nekem tűnik a qrva anyjának, vagy tényleg elmondhatta Orbán a nagy vasútépítéssel kapcsolatban, hogy nem fontos a haszna, csak menjen rajta a vonat?

Orbán agya ledobta a bicikliláncot

Mi a fenét képzel ez a mocsok, hogy az én adómból csak úgy rálocsol a szinte semmire egy nagy halom száz milliárdot?

Mi a fenét képzel az az ország, amely egy ilyen bejelentés után nem vállalja a súlyos testi sértés vétségét, és nem töri el a geci kezét, lábát?

Mi a fenét akarunk mi, választók, ha csak ennyit ér nekünk az adónk felhasználása, és nem rontunk ordítva az ilyen emberre?

Mindenkinek van rendes orvosi ellátása?

Mindenkit megfizetnek a munkája után, vagy minden jó így, ahogy van, mert nem tudunk rajta változtatni?

Még nem éhezik a gyereked, viszont a szomszéd kéményéből már nem száll fel a füst – de inkább nem veszed észre?

Már annyit eltékozolt az Orbán banda az adódból, hogy még egy csepp már nem számít, legfeljebb az írástudatlan Lőrinc megint nem tudja, mit vesz meg belőle, és lehet rajta mosolyogni egy jót.

Mert az ellenzék gyenge, veszekszik, nincs program, nincs összefogás, nincs lista, nincs remény, mert a Fidesz úgyis nyer.

Így biztosan fog.

Ha nem érzi a kormány a dühöt, amit a cselekedete kivált, csak még jobban bele fog röhögni a képedbe, a képünkbe, és vigyorogva lopja szét az életed.

Ezt akarod?

Vagy fogod magad, és cselekszel.

Nem magadért, a gyerekedért, a rokonodért, a barátodért, a szomszédodért, még az ellenségedért is, ha úgy érzed, van ilyen.

Odamész az első politikushoz, képviselőhöz, aki szimpatikus neked, de nem ért egyet a másik ellenzékivel, rálépsz a lábára, és beleleheled az arcába:

– Nem érdekelnek a pártok, a listák, a jelöltek, a személyes nézetetek, a vitátok, az akaratotok. Én, a gyermekem, a családom, a szomszédom, de még az ellenségem sem akar egy olyan országban élni, ahol naponta hazudnak nekem az életemről, és abba még bele sem szólhatok. Ennek változnia kell! Nem akarok a férjemmel, a feleségemmel,a párommal, a gyerekemmel évente találkozni, mert az már elhagyta az országot, vagy arra készül. Az elvégzett munkámért fizessenek meg, a befizetett adómból nekem legyen jobb orvosi ellátásom, modern oktatásom, élhető országom.

Mi ebben a qrva nehéz? Átlépni a saját árnyékon, és másnak is engedni a fényből? Kicsit engedni a fene nagy okosságból, és végre tökösen meglépni azt, ami nem csak nekem jó, de a másiknak is jobb lesz tőle?

Ugye nem olyan helyen él az ember, ahol csak ő maga fontos, csak neki van igaza, és csak azért is neki legyen jó, közben meg összedől minden körülötte?

Egy esélye van itt mindenkinek, aki a józan eszét használja, mert Orbán Viktor nem fog kegyelmezni senkinek, aki nem azt csinálja, amit ő akar.

Mert ő már csak ilyen. A Te adód az ő pénze, és a pofád befogod, ha stadionra, vasútra, erőműre vagy helikopterre költi.

Most már egy kicsit jobban érzem magam. Remélem, Te is!

Bandita

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét