Budapestet is elérte a választási krumpli, ami kicsi is, rohad is, de „ingyen” cuccnak ne nézd a minőségét!

Elég sok mindent elmond egy ország lakóinak állapotáról, ha az jut rólunk eszébe a sokatpróbált fidesz-kommunikátoroknak, hogy a bombabiztos fegyver a hatalommegtartáshoz pár kiló ajcsi-krumpli.

Meghányták-vetették….

Semmi esetre sem a dübörgés szó az, ami az alábbiak láttán az ember eszébe jut. Az igaz, hogy nem ez volt az első, ami a közmilliárdokkal kitömött Rogán-csapat agyát beindította, de mivel sem Berki, sem Puzsér nem tették megfelelő hatékonysággal a dolgukat, így maradt a jó öreg kolompér.

Vasárnap, az Úr megszentelt napjának délelőttjén hatalmas teherautók gördültek be a belvárosba és kezdetét vette Budapest történetének legnagyobb választási krumpliosztása.

A minőség, urak!

A kerítésen belül világhírű magyar zöldség-gyümölcs – tudja, amit, ha nem vesz meg, hanem helyette a szép és finom, gyakran olcsóbb, de kerítésen túlit választja, akkor hazaáruló – nem-igen felelt meg a megajándékozottaknak, akik ennek hangot is adtak. De hát ingyen cuccnak ne nézd a méretét.

Itt jegyezzük meg, hogy olyan, hogy „ingyen”, nincs!

Nyugodjon meg mindenki, ezt is mi fizetjük, mindannyian! Ha picit továbbgondoljuk az elmúlt pár hét történéseit láthatjuk, hogy mennyire ment le kutyába a regnáló azért, hogy demonstrálja: még mindig Ő a Jani! Plakátrongálás, fekáliakenés, Tarlós-bömbi, volt itt minden, csak színvonal nem. De hát hová lettek a picit kvalifikáltabb Fidesz-éceszgéberek? Vagy mi – a nép – vagyunk ennyire csekély-értelműek?

Program nuku, marad a burgonya

A napi többször kivezényelt pártfunkcik által átadott félkész, vagy esetleg elkészült pár méteres utakon, játszótereken, parkolókon kívül konkrétum nem hangzott el. Vagyis de, a migránsok-ügye, akik mindenért, ami rossz, vagy rossz lesz,felelnek. Meg persze Brüsszel és a ballibsik. De hát ez nem program, ugye!

Nyugalom honfitársak! Még egy hét őrület, aztán visszaáll a megszokott, szürke diktatúra.

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük