Sorting by

×

Karácsony Gergely berágott -Momentum vs. DK

A mai példátlan balhéhoz amely lehetetlenné tette a fővárosi közgyűlés munkáját még csak hasonló sem történt eddig, hiszen az egy párt-osztatba tartozó azaz együttműködő pártok eddig mindig sóeresen rendezték egymással gondjaikat, még a közgyűlés előtt, ez ügyben jól működtek az úgynevezett füstös hátsószobák, egészen máig. A DK és a Momentum ezen a napon valami egészen új “együttműködést” mutatott, A két párt  összekapott a parlamentbe került Gy. Németh Erzsébet utódlásának jogán és ezért  meg sem jenetek a közgyűlésben ami így el maradt.

Tovább

Hoppá! – Megvédte magát egy autó – ami történt filmvígjátékba illik

Arcon ütötte a visszapattanó kő a az autótolvajt  – a XVIII. kerületi rendőrök elfogták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás miatt folytat eljárást egy 30 éves dunaharaszti férfi ellen, aki a gyanú szerint a 2022. február 17. és február 18. közötti éjjel a főváros XVII. és XVIII. kerületében​ két gépkocsit tört fel, melyek közül az egyiket ellopta, valamint egy motorkerékpárt is eltulajdonított. 

Tovább

Újabb nemzetközi szégyen – Orbán Amerikája, vagy Amerika Orbánja?

Magyarország adott otthont az amerikai konzervatíviok hagyományos konferenciájának. A kormány ismét kitett magáért és nem engedte be a rendezvényre az amerikai újságírókat, holott Varga Judit például folyamatosan a sajtószabadságról beszélt a teremben, ám az ő mondandóját felülírta főnöke, Orbán Viktor 12 pontjának sajtóra vonatkozó része, a 4. pont.

Tovább

Orbán: az emberek megerősítettek minket abban, hogy jól tettük, hogy megcsináltuk, és úgy gondolják, hogy még, még, még

Orbná: április 3-án a magyar emberek megerősítettek minket abban, hogy jól tettük, hogy megcsináltuk, és úgy gondolják, hogy még, még, még, Európa legnagyobb kulturális beruházásának teljesen el kell készülnie.

Tovább

Orbán: “..a magyar emberek azt mondták, hogy még, még, még, Európa legnagyobb kulturális beruházásának teljesen el kell készülnie! Úgy érzem, megkaptuk a felhatalmazást a teljes program megvalósítására”

Magyarnak lenni jó! – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Néprajzi Múzeum új, városligeti épületének vasárnapi ünnepélyes átadóján, ahol bejelentette, hogy a 2/3-os győzelme azt súgja neki, hogy a teljes Városliget-projektet be kell fejeznie. Azt már elfelejtette, hogy azt ígérte a budapestieknek, hogy csak az épül meg, a városi parkban, amit ők akarnak.

Tovább

Bejött a “gyere haza fiatal”-program? – Orbán Ráhelék újra Budapesten folytatják….?

A 2022-es választás 2/3-al megnyerve, a papa immár 5. alkalommal megválasztott miniszterelnök, a titkok kézbentartója Rogán Antal, ugyan mi kell még ahhoz, hogy a marbellai migráció után hazaköltözzön és újra a közös lábunkra alapozva álljon a sajátján Orbán Ráhel és kedves férje Tiborcz István? Na ugye, hogy semmi!

Tovább