Bükkösd-gate - a harmadik részben feltalálják az időgépet, vagy....! - Városi Kurír

Sorting by

×

Bükkösd-gate – a harmadik részben feltalálják az időgépet, vagy….!

Bükkösdről, a cirka 1.000 lakosú Baranya megyei községről fura dolgok látnak napvilágot. Ahogy arról beszámoltunk, a volt polgármester igen sajátos módon értelmezte az Európai Unió kisfalvaknak járó pénzének elköltését, ám a jelenlegi faluvezető sem kiabált, hogy sumákságtól hemzseg elődje ténykedése. Hadházy Ákos sorozatot indított, aminek a harmadik epizódja messze felülmúlja az első kettőt. 

Hirdetés

Feltalálták az időgépet, vagy…? “Sportnapok 250 millióért, rendezvényenként 1,66 millióért!!

A volt bükkösdi polgi és becses neje vagy feltalálta az időképet, vagy annál is nagyobb csalók, mint azt az előző napokban bemutattam. A fizika jelen állása szerint időgép nem létezhet, így csak az a lehetőség maradt, hogy Budai Zsoltnak és Györe Valériának börtönben a helye.

Miről van szó?

A Bükkösd Jövőjéért Alapítvány 250 millió forintot kapott arra, hogy Bükkösdön és még három kis baranyai faluban összesen 150 sportrendezvényt szervezzen.

Az “Alapítvány” oldalán azonban ezeknek a rendezvényeknek szinte nyoma sincsen, az “események” legnagyobb része egy PÉCSI fitnesz cég pécsi óráit hirdeti, de van pl egy kaposvári egészségnap plakátja is a bejegyzések között.

A legbizarrabb két bejegyzés azonban a 2019 május 31.-én és 2020 április 4.-én “megrendezett” fitnesz rendezvény

Azt nem tudni, hogy ez hol zajlott, de a két esemény videója az utolsó kockáig megegyezik. (A videókról mentést is készítettem, ha esetleg ma eltűnnének)

….és a másik:

 

Erre mondtam azt, hogy vagy az időgépet találták fel, vagy primitív csalókról van szó

Minden bizonnyal az utóbbi, sajnos nem egyedülállóan. Korábban már beszámoltam pl a Harmadik Évezred Innovációs Alapítvány hasonló működéséről, hogy a polgármester és felesége által üzemeltetett Bükküsd Jövőjéért Alapítvány és a vele párhuzamosan működő Bükkösd Holnapjáért Egyesület hogyan vett fel kétszer ugyanarra pénzt”

Az eset nem egyedi….

 

bükkösd

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.