Büszke magyar troll: “remélem éhen pusztulsz a családoddal te rohadék” – és van még lejjebb, 2030-ig terveznek!

Odáig süllyedt némely kultúráját mindenkitől féltő honfitárs, hogy hitből, vagy pénzért – esetünkben tök mindegy – ismeretlenül, csak azért képes egyelőre még nem verbálisan, de semmi jóval nem kecsegtetően embertársát és családját fenyegetni. Történik mindez 2018 Magyarországán.

Európa, de messze vagy! Oroszország, de közel….

Az alábbiakat Konok Péter osztotta meg közösségi oldalán:

“Úgy is van, nem kell ezt túlcizellálni!

 

 

Mondjuk, lehetne pontosítani, ki is tartozik pontosan a családomhoz. A barátnőmmel, ugye, nem vagyunk összeházasodva, szóval ő a hivatalos nerszménykép szerint nem a családom, ehet hát tetszése szerint.

A kislányom viszont papíron igazolt családtagom, úgyhogy ő nyilván szintén pusztuljon éhen (azért szép, hogy ne “dögöljön”, a “pusztuljon” szó mégiscsak civilizáltabb valahogy); a nagyobbik lányom már nem lakik velünk, nem is tudom, rá is vonatkozik-e így ez a kedves óhaj; és mi van a szüleimmel? Jó, ők sokban tehetnek arról, hogy ilyen lettem, úgyhogy csatlakozhatnak az éhhalál-projecthez.

A kutya és a macskák nálunk családtagnak számítanak, ezért lehet, ma már nem is kapnak vacsorát: Bogár eléggé meg lesz bántva, a macskák, gondolom, némi hangos perpatvar után elhúznak az erdőbe megélhetés után nézni.

Én amúgy nem kívánom a kedves troll úrnak (vagy hölgynek, tökmindegy), hogy családostul vagy anélkül pusztuljon éhen: a családjának nyilván bőven elég csapás troll úr (vagy hölgy, tökmindegy) puszta léte, az éhhalál pedig rémes dolog, milliókat fenyeget világszerte, és alighanem százezreket Magyarországon, nem szeretnék viccelődni vele.

Én csak annyit kívánok a troll úrnak (vagy hölgynek, tökmindegy), hogy kapjon majd egyszer végre valódi nevet, de főleg arcot. Aztán nézzen bele egy tükörbe, és kénytelen legyen meglátni magát benne minden reggel.”

Ízelítő a fentiekhez írt véleményekből:

“Az a baj,hogy nem fogadtad meg a saját tanácsodat!Nem kell túlcizellálni.Elég lett volna neki annyit felelni “Baszódj meg!” És tulajdonképpen ezzel még csak nem is rosszat kívántál,tehát az erkölcsi győzelem is megvan.”

“csak azt nem értem…..ez lenne a híres keresztény ország népe?? Nem szavazták meg a szegény gyerekek ingyenes étkeztetését… szünetben is… nem emelik a beteg hozzátartozókat ápoló cs,tagok jövedelmét..stb.stb. de agyat mosni…és seggnyalókat beetetni tudnak! Értitek ezt?? Maga a stílustalan, gonosz fogalmazás… a normális ember csak áll, és csodálkozik! . . a XXI. században!”

“Elég istenverése ez a családjának… Falkában pedig az egész országnak…”

“Ez egy ilyen kedves nerkompatilis kívánság a családok évében.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük