A bűvös ötös! Van 5 csillagjegy, akik sikerre születtek! Nézd meg, hogy te köztük vagy-e! - Városi Kurír

Sorting by

×

A bűvös ötös! Van 5 csillagjegy, akik sikerre születtek! Nézd meg, hogy te köztük vagy-e!

Vannak sikerre született emberek, akik képesek keményen és kitartóan dolgozni, így nem csoda, ha még a szerencse is melléjük áll. Most azt fogjuk megvizsgálni, hogy melyek a leginkább sikerorientált csillagjegyek, akik megvalósítják azt, amiről álmodnak.

Hirdetés

Kos

A te bolygód a Mars, ezért szeretsz konfrontálódni, feszültséget kelteni, harcolni. Minden versenyt, megmérettetést képes vagy megnyerni, mert intelligens, motivált vagy, ami mind hozzájárul a sikeredhez, mert számodra a siker az erősséged.

…hétfőn pedig….

Meglehet, kedves Kos, hogy ma egy kisebb konfliktusba keveredik, ami ugyanakkor mégis mély nyomot hagyhat önben. Akárhogy is, igyekezzen ne belelovallni magát abba, hogy ön a hibás, mert a vásár mindig kettõn áll! Ha pedig ez sehogy sem akarna sikerülni, beszélje meg a dolgot egy bizalmasával, aki feltehetőleg meg fogja majd erősíteni abban, hogy nincs alapja lelkiismeret-furdalásának.

Rák

Azon szerencsés csillagjegyek közé tartozol, aki mindig megtalálja a maga útját, képes a kihívásoknak megfelelni, és mindenben sikereket ér el. Ezt elsősorban az intelligenciádnak, a hozzáértésednek köszönheted.

…hétfőn pedig….

Ma kissé túlvállalhatja magát, de az is meglehet, hogy környezete, főnökei helyeznek önre túl sok terhet, melyekkel, érthető módon, nehezen, vagy netán, egyáltalán nem boldogul. Ne áldozza fel magát mások irreális elvárásainak oltárán, kedves Rák, hanem álljon ki magáért és parancsoljon megálljt a kéréseknek, különben, csak egyre nőni fognak a terhek a jövőben is!

Mérleg

Nem titok, hogy optimista vagy, és amire az életben vágysz, azt meg is kapod. Képes vagy a dolgokat összefüggésben látni, így mindig megfelelő megoldást találsz a problémákra. Számodra a pohár mindig félig tele van.

…hétfőn pedig….

Nagyon sok kitartásra lehet ma szüksége, kedves Mérleg, hogy kellőképpen helyt tudjon majd állni. Amennyiben nem hagyja el magát, akkor méltán kivívhatja környezete elismerését, ami igen jól fog esni, így megéri a fáradságot, annál is inkább, mivel meglehet, éppen most figyel fel majd valaki önre, aki később még sokat tehet előmeneteléért!

<<< Másra gondoltál? Kattints, hátha… >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.