A „fehér sérelem hangja” -ahogy Carlsont nevezik- nagy durranás akart lenni – de a Kedves Vezető maradt, aki volt: nem lett se szebb, se okosabb, se fogyaszthatóbb

Ez a rendszer, már önmaga paródiája. Az ember, persze csak röhögi. Azt, ahogy nagy furmányosan megrendelték az egyre közelgő orbáni Waterloo fenyegető réme miatt az amcsi csókát, Trump verbális zászlóshajóját, a Fox News riporterét, Tucker Carlsont, aki – gondolom – néhány tíz(?) – száz(?)ezer dollárért, meg pár adag velőspacalért bármit – mondom: BÁRMIT! – hajlandó bárkiről, bármikor elmondani. Nna, az maga, a mentális „békasegge”.

A Kedves Vezetőt kivakolták,

jól sikerült, hozzá képest a japán gésák a fehér púder alatt, maguk a naturális frissesség. Mimika nuku. Valószínűleg nem a flexibilis, hanem a teszkógazdaságos makeup került fel, de mindenre nem lehet figyelni, na. A fickónak befűzték a súgógépre mit szabad kérdezni, a Kárpát-medence mentális állócsillagának pedig, hogy a ragyogó, ezerszer átrágott kérdésekre mit is kell válaszolni….és hajrá!

A Kedves Vezető hosszasan méltatta önmagát, és bizonygatta, hogy bizony, ő tud vízen járni (is). Meg azt is, hogy a család az mindenkinek nagyon fontos itt a világ szívcsakrájában Felcsút-alsón, csak ezt a családot jelesül Orbánnak hívják.

Ezt mimagyarok, persze már rég tudjuk. Gondolták a várban: ideje, hogy megtudják a népek is, szerte a világban.

Ezért a színjáték. Néhány tucat kamera, tökéletes háttér, szolid fények, és a már megszokott purparlé. Nagyon szép. De tényleg. A háttérben annyi, de annyi könyv, és sehol néhány üveg kovászos uborka, egész alakos Borkai, Kaleta, vagy Szájer, üzem közben. Vagy egy jacht, repcsi, néhány pegazus, de legalább egy kurv@ gázcsap, valami, ami megmutatja a világnak, valójában kik is vagyunk, mióta ekkora Ereszténydemokraták vagyunk.

A verkli, a megrendelt verbális atombomba meg ketyegett szépen, mint a Doxa,

kiderült, hogy mind a tizenötmillióan – a Felcsút környéki belső királyság, és külhoni, kapcsolt alattvalói – kurv@ mérgesek vagyunk, perpillanat az egész világra, mert a Kedves Vezetőt legengszterezték, és amúgy is Biden húzzon a retekbe, mert, az meg nem tud még magyarul sem, pedig az már (majdnem) isten nyelve.

És a várban, most mindenki boldog. Nem került sokba a cucc, néhány tíz(?) – száz(?)milliócska, amúgy is mi fizettük, a bamba nép, a velőspacal meg amúgy is fogyóeszköz, a maradékot majd a pacalhuszár-államtitkár megflamózza, legfeljebb feljavítja néhány tükörtojással, meg egy a kaninagy lókolbásszal, de előtte felrakja a fészbúkra is, hadd bámulják a népek, milyen jó fideszesnek lenni.

Halleluja néked, ó vezérünk, a lényeg, hogy neked jó!

Ne törődj velünk, néhány milliárd földlakóval, akik persze tudjuk: ha valaki, hát Carlson a kőkemény oltásellenes-vírusszkeptikus Trump-rajongó, legfeljebb, a texasi marhapásztorok körében tehetne szimpatikussá téged. Ott nagyon bejönne a náci dumád a fajok keveredéséről.

Apró kis szépségflastrom ez amerikás emberünk orcáján, hogy világszerte inkább visz, mint hoz. Viszont, legalább megvehető. Amúgy rendes, gyakorló futóbolond, aki ragyogó összeesküvés-elméletekkel, álhírekkel, és persze a már nálunk is kormányzati szinten unalomig gyakorolt, vallási köntösbe bújtatott rasszista nacionalizmus beteg eszméivel szórakoztatja leginkább szélsőjobbos közönségét.

A fő, hogy imádja a Kedves Vezetőt. Csak ez már édeskevés….

A kérdés mindössze az, ezzel mi is volt a cél? Azt látom, hogy a „fehér sérelem hangja”, ahogy Carlsont nevezik, nagy durranás akart lenni. Maga az illiberális kommunikációs csodafegyver. Azt is látom, nagyon nem lett.

A csülköspacal oké, azt bármikor, – ahogy Pityu, a koppalkoholista haverom mondta, aki amúgy nagy rajongója nemzetünk fénylő csillagának, mióta az pálinkaszabadságharcot hirdetett – de a Kedves Vezető maradt, aki volt. Nem lett se szebb, se okosabb, se fogyaszthatóbb.

Kapcsolódó

 

carlson

4 thoughts on “A „fehér sérelem hangja” -ahogy Carlsont nevezik- nagy durranás akart lenni – de a Kedves Vezető maradt, aki volt: nem lett se szebb, se okosabb, se fogyaszthatóbb

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük