“Cecília Asszony felfedezte a copy-paste funkciót!”

Müller Cecíliának -ahogy a kormánymegszólalóknak általában- nem szokása értelmezni a kérdéseket, amiket feltesznek neki és végig gondolásuk után tudása szerint a legátfogóbb választ adni rájuk. Úgy tűnik, ez az illiberális értelmezése a közszolga kötelezettségeinek, akiknek alapvető feladata, hogy tájékoztassa az őt eltartókat.

“Cecília Asszony felfedezte a copy-paste funkciót!”

Hadházy Ákos képviselő közösségi oldalán egy újabb példát mutat be Müller Cecília repertoárjából:

“Aki a három kérdésemre adott három “válasz” közül az első kettőben a dátumokon kívül akár egyetlen eltérést is talál, annak küldök egy dedikált példányt a készülő könyvemből. A lényegi részt tekintve persze a harmadik válasznál is a ctrl+C kombinációt használta.

Tegnap arra a kérdésre tagadta meg a választ, hogy igaz-e, hogy a futball bírókat sokkal hamarabb beoltották, mint sok, rizikócsoportba tartozó honfitársunkat. És ha igaz (igaz), akkor milyen alapon és ki rendelte el?

A korábbi két kérdésem pedig arra vonatkozott, hogy hányan fertőződtek/haltak meg a vakcinázás után (ez nem csak az oltások, hanem a zsúfolt, szakszerűtlen oltópontok megítélése miatt is fontos adat).

Ennél a cinikusan hallgató mameluknál többet kevesen tesznek azért, hogy az oltásba vetett bizalom ne növekedjen.

A bizalmatlanságot csak a teljes átláthatósággal és őszinteséggel lehetne legyőzni!”

Müller Cecília “nemválaszaiból” szemezgetve

 

cecília

One thought on ““Cecília Asszony felfedezte a copy-paste funkciót!”

  • Egyre jobban utálom ezt a vén nyanyát, eddig azt hittem OV pincsikutyája, de látszik maga is egy pofátlan aljas “jó keresztény”erküölcstelen hazug és gerinctelen, mindenkin átgázoló patkány mint a fönöke / csak a hatalomért pénzért, remélem megfullad a saját mocskában…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük