Sorting by

×

Ceglédi: a jelöltállítás egy jelentős részét immár a szervezett bűnözés intézi, drága barátaim

A 2018-as választás nyugodtan megérdemelné a Hungarikum címet, annyi kamu párt és pártkatona áll rajthoz. Megtévesztés, választási csalás, ellenzékaprítás – ki-ki vérmérséklete szerint választ a felvetődő lehetőségek közül. Ceglédi Zoltán így látja közösségi oldala posztja tanulsága szerint:

Beszélgessünk a kamupártokról? Na, ezt figyeljétek!

“Én áprilisban Bács-Kiskun megye, 5. OEVK-ben szavazok. Itt egyéniben indul Bányai Gábor (FIDESZ), Farkas Gergely (Jobbik), Midi Melánia (LMP), Molnár László (DK), Takács Zoltán (Momentum).

Semmi meglepetés, ugye. Ja, de. Indul még Balla Ivett, a Sportos és Egészséges Magyarországért Párt jelöltje. Meg Burai Martin, a Közösen Egymásért Demokratikus Néppárt színeiben. Kolompár Roland a Minden Szegényért Párt, Kolompár Titanilla a Tenni Akarás Mozalom politikusaként.

A független Németh Szilveszter, illetve Radics Károly, akinek a Kell az Összefogás Párt (KÖSSZ) a szervezete. Meg Szabadi István az Új Magyar Front Mozgalom Párt jelöltje, és Tián Pál László, az Értünk Értetek nevű párttól.

Ők lesznek rajta a szavazólapon.

Próbálkozott még, de elutasították: Batánovics Dávid (Hajrá Magyarország!), Burus Antal (Iránytű), Czupor Attila László (Munkáspárt), Farkas Márton (Net Párt), és a független Holló István is. Meg Kolompár Zsolt az Európai Roma Keresztények Jobblétéért Demokratikus Párttal, valamint Kolompár Zsuzsanna a Közösen Egymásért Demokratikus Néppárttal. Kozák Éva a Demokrata párttal, Kőszegi Mihály függetlenként. Mészáros Zsuzsannát az Alternatív Magyar Néppárt jelölte volna, Mitzl Ildikót az Együtt a Magyar Kisebbségekért és Hátrányos Helyzetűekért Párt. Rácskai Róbertné a Tiszta Energiával Magyarországért Párt (TEMPO) jelöltje lett volna, Radics Erzsébet az Elégedetlenek Pártja embere. Szegény Ramos Györgynek se jött össze (Szegényekért Párt), és Sándor Zoltánnak sem (Hátrányos Helyzetűek Pártja). Így járt Szabó Zsolt Zoltán (Közös Nevező), Tomasovszki András Zsolt (Rend Párt), és Véber Richár, a Haladó Magyarországért Párt színeiben.

Az a helyzet, hogy a jelöltállítás egy jelentős részét immár a szervezett bűnözés intézi, drága barátaim.”

Kétfarokkal a kamupártok ellen

Figyelem! Megtévesztő kamupártok kerültek bejegyzésre!

Kamupárt-bukta, videofelvétellel!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.