Ceglédi Zoltán kitálalt tömegközlekedés-ügyben - aki a szavazatát akarja, oldja meg! - Városi Kurír

Sorting by

×

Ceglédi Zoltán kitálalt tömegközlekedés-ügyben – aki a szavazatát akarja, oldja meg!

Ceglédi Zoltán köztudottan tömegközlekedés párti, így rengeteg tapasztalata van ez ügyben. Neki mondhatják a jól hangzó lózugokat a városvezetők, ő pontosan tudja, mi a helyzet és azt is, mit akar.

Hirdetés

“….világos legyen, miből van elegem és mit várok egy ellenzéki jelölttől.”

Közösségi oldalán fakadt ki egy sokadik, önhibáján kívüli késése kapcsán:

“Ma két programot kellett lemondanom és kibaszott éhesen hazajönnöm, hogy legalább estére rendben legyek és bejussak a városba. Azért, mert a budapesti tömegközlekedés egy kalap szar. Egyszerűen nem lehet olyan korán elindulni, hogy ne késsek el, és nem lehet sehova emberi állapotban megérkezni, mert a ritkás és késő járatok miatti tömegben, a légkondi és a járműtakarítás hiányában csatakos és mocskos leszek, mire leszállok. Húsz perccel később a menetrendben ígért megérkezéshez képest. Már indulhatok is vissza, mert a másik irányban is legalább annyit késünk.

Mindezt pedig azért írom le most, mielőtt még az általam végtelenül rossz főpolgármesternek tartott Tarlós István összefogós ellenfelét megnevezné a Magyar Szocialista Párbeszéd, hogy világos legyen, miből van elegem és mit várok egy ellenzéki jelölttől.

Azt várom,

hogy főpolgármesterré választása másnapján induljon egy vizsgálat, aminek a végén egy részletes névsor kapok, arról, hogy ezt ki baszta el, ki lopta el, fideszes és ellenzéki oldalon, melyik gazember komája miatt szar a jármű, ki miatt ócska a sín, név szerint melyik kerületi szocialista és fideszes játszott össze a parkolási maffiával, milyen pártokon átívelő, közös lopási igény miatt nem épül meg, aminek kéne, ki tehet róla, hogy vesekőzúzó csattanással esik bele a busz minden gödörbe, ki lopta el azt a pénzt, amiből kánikulában árnyékot, zivatarban hajlékot adna a buszmegálló, hogyan nyúlja el az EU-s pénzeket ez a szivárványkoalíció, amit már a belvárosi ingatlanmutyi is összekovácsolt, egyáltalán, milyen gazemberek, Audiból integető tolvajok miatt ilyen fos ez az egész.

Holnaptól egészen szeptemberig egy jó darabon nem jár a Combino sem. Már megint keres valaki egy csomó pénzt azon a “felújításon”, ami megint semmire nem lesz elég, mert nálunk valahogy minden tízszer olyan gyorsan kopik.

Előre szólok:

aki nem azzal az igénnyel lép fel, hogy ezeket leleplezi, aki nem azzal kampányol, hogy kapunk egy névsort a tolvajokról, aki a pártközi lopás embere, akár résztvevőként, akár azt eltűrve, az ne is próbálkozzon nálam. Az bűnrészes abban, ami Budapesttel történik, és pontosan azt kapja majd tőlem, amit ezért érdemel.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.