Interjú Juhász Csaba autóversenyzővel. Még szinte ki sem hűlt a Mitsubishi EVO X motorja, Csaba máris újra versenybe szállt testvérével, Juhász Zsoltival az idő és a sporttársak ellen, most aszfaltos verseny várt rájuk. A Szilveszter Rallye-n már 2016-ban is részt vett a Renault Clio pilóta ülésében. Most egy izomautó a megzabolázása a cél.
[mnky_ads id=”4674″][mnky_ads id=”4666″]
– Anno a 2B Rally versenyautójával vettél részt, most melyik csapat szervizel majd neked?

– Most Berényi Laci barátom segít az autóval kapcsolatos teendőkben. A 2B Rally egyébként most is itt lesz, egymás mellett fogunk szervizelni. Úgy gondolom jó lesz a hangulat.

– A Mikulás Rallyn jó pár kilométert tettél meg verseny tempóban. Mennyire sikerült beülni a Mitsubishi EVO X-et?

– Jó volt murván kezdeni az ismerkedést az autóval. Az aszfalt teljesen más lesz. Volt egy rövid tesztünk az Euroringen, de ez teljesen más lesz. A belső ring nem igazán rally szakasz, sosem feküdt nekem, de tapasztalat szerzésnek megfelelő lesz a verseny.

– Új szakaszok is lesznek a régiek mellett. Egy olyan autóval veszel részt, amivel igen csak jó eredményt lehet elérni. Mi is a cél most a versenyen?

– Az eredmény nem lényeges. Mi 33-as szűkítővel megyünk, homológ benzinnel ugyanúgy, mint a Mikulás Rallye-n. Ezért felesleges összehasonlítani az időket azokkal, akik nem ilyen szettel versenyeznek. Kipróbálunk majd különböző beállításokat, most ez a lényeges meg az, hogy jól érezzük magunkat az autóban.

Hajósi Miklós
[mnky_ads id=”4668″][mnky_ads id=”4670″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét