A hírességek is emberek: miért ne bulizhatnának úgy – vagy még inkább -, mint rajongóik? Na, jó, lehet, hogy csillogóbbra sikeredett náluk az ünnep. Döntsék el Önök!

Miley Cyrus and Liam Hemsworth

A közelmúltban esküdött örök hűséget az amerikai énekesnő Miley Cyrus és az ausztrál filmsztár, Liam Hemsworth. A lagzi fáradalmait a pár a Hemsworth-családdal piheni ki egy Montana-i sí-paradicsomban.

- Hirdetés -
Celebek újévi bulija 1
fotó: pinterest

Lady Gaga

Az amerikai sztár különleges újévi koncerttel ünnepelt Las Vegas-ban a színpadon. Gaga nem panaszkodhat 2018-ra: világszerte óriási sikert aratott a Bradley Cooper rendezte A Star Is Born című film főszerepében. A film közel 400 millió dolláros nyereséget hozott a konyhára készítőinek, s vélhetően a főszereplőknek is jutott bőven a profitból.

Celebek újévi bulija 2
fotó: pinterest

Joe Jonas és Sophie Turner

Az amerikai pop rock banda, a Jonas Brothers énekeseként ismertté vált Joe és angol színésznő kedvese, Sophie Turner, szintén a havat választotta pihenésül. A világszerte élénk érdeklődéssel kísért jegyespár, a világszerte élénk érdeklődéssel kísért házaspárral, az indiai Priyanka Chopra-val és az amerikai Nick Jonas-szal – Joe testvérével – indult sí vakációra. Már csak a harmadik testvér, Kevin hiányzott a buliból!

Celebek újévi bulija 3
fotó: pinterest

Kourtney Kardashian

A Kardashian klán ifjú tagja a hírek szerint ex-ével, Scott Disick-kel, a férfi barátnőjével, Sofia Richie-vel és három gyerekükkel – név szerint Penelope, Mason és Reign – tölti az újévet. A vidám hatos jelenleg Aspen-ben (Colorado) üti agyon az időt, kiélvezve a havas lankákat.

Celebek újévi bulija 4
fotó: pinterest

Megan Markle és Harry herceg

Noha úgy volt, hogy a hölgyek nézeteltéréseit elsimítandó, Megan-ék együtt töltik az ünnepeket Katalin hercegnével és Vilmos herceggel, de végül – miért is nem lepődünk meg? – a mindig különcködő Megan inkább a Sandringham-i királyi rezidencián ünnepelt férjével. A Norfolk-ban található kastély II. Erzsébet magántulajdona, e történelmi helyen halt meg a királynő apja és nagyapja.

Celebek újévi bulija 5
fotó: pinterest

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét