Cher szex-csatái 0 126

szex

Cher, aki 72 évesen a plasztikai sebészet élő remekműve, nem tudni mi okból – talán nosztalgia, talán pénz -, most látta elérkezettnek az időt, hogy megerősítse a régóta keringő szóbeszédet: igen, igen, valóban rövid, ám annál gyönyör telibb viszonyt folytatott Tom Cruise-zal – anno.


Rég volt, …. szép volt?

A Hollywood-i színésszel Madonna és Sean Penn esküvőjén, 1985-ben találkozott először, s a szikrák azonnal felizzottak közöttük. A színész-énekesnő tovább nosztalgiázva a régmúlton, szenvedélyesként jellemezte az e szikrákból kialakuló viszonyt, melyre a mai napig szeretettel gondol. A rossz nyelvek szerint gyors egymásra találásukban szerepet játszhatott, hogy mindketten diszlexiával küzdenek.

tom-cruise
fotó: pixabay.com

A riporterek további faggatózására az énekesnő elárulta: élete top öt szeretője közt tartja számon Cruise-t, a részletekről azonban szemérmesen hallgatott. Viharos szerelmi életében nemcsak a Hollywood-i sztárra emlékszik szívesen.

Férfipartnerei közül kiemelte…

még Val Kilmer-t, akiről azt mondta:

„amikor csókolóztunk, úgy éreztem, hogy a fejem lerepül a testemről”.

A kalandos múlton elmerengve,

megemlítette még Rob Camilletti-t, egy nála 18 évvel fiatalabb cukrászt is, aki szerinte élete talán egyetlen igaz szerelme volt. Férfipartnerei voltak– a teljesség igénye nélkül – Warren Beatty, Eric Clapton, Michael Bolton és Tommy Lee. Közel került Elvis Presley-hez és Marlon Brando-hoz is, de ezekből a találkozásokból egy kis flörtnél nem lett több.

„Sajnos”

– tette hozzá a riportereknek. Noha az énekesnő szerelmi élete napjainkban kevésbé izgalmas, korántsem a nyugdíjasok lassú életét éli: szerepel az ABBA slágerekkel teletűzdelt „Mamma Mia! Sose hagyjuk abba” c. filmben.


„Még nem láttam a kész filmet, de annál felemelőbb dolgot, mint amikor elénekeltem a Fernando-t, sosem tettem”

– állítja az ikon, aki saját bevallása szerint soha semmit sem tervezett meg az életében, a lehetőségek maguktól estek be küszöbén.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

majmok

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A Városi Kuríron néhány napja Dr. Biudácsik Lajos-kezdeményezte debreceni vita oldalvizén született cikkünk …

alkat

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Ki gondolta volna, hogy a születési dátum ismeretében megjósolható az alkatunk? A számmisztika …

Kocsis

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Minden bizonnyal kész forgatókönyvvel készült a Fidesz-propaganda minden, az előválasztáson résztvevő ellenzéki főpolgármester-jelöltből, …

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Nem egyenlő minden gyermek az Orbán-kormány előtt: miközben a családvédelmi akcióterv újabb gyerkőcök …

Pin It on Pinterest