Sorting by

×

Varga Zoltán: cimbi, ne szivass már! A csirkeszárnyvéget jóárasítani kell, és a haza fényre derül…?

Cimbi, ne szivass már! De, tényleg! Ez, ugye kandikamera? Elébb tényleg azt hittem, ez csak marhaság! Csirkeszárnyvég!? Hogy valami barom kormányzati tréfa! Hogy vicceskedni teccenek’.

Hogy ott röhögtök valahol a karmelitában a jónépen,

miközben tömitek magatokba a konfitált Angus Stefániát marinált libamájszeletekkel, vagy bármit, amit elétek hord a libériás inasok hada,

mindegy mi, mert úgysem tudjátok kimondani.

Pacalt, meg birkafejet meg nem lehet mindig zabálni, mert már ekkora haskörfogatra is képtelenség kevlárlajbit gyártani. Mi lesz, ha ezt is kihízz…hohó!…kinövitek? Ugrik az óvodások látogatása is akkor, mert golyóálló nélkül még a klotyóra se, nemhogy a vérszomjas ovisok közé a pitypang csoportba. Ez a főszabály vagy tíz éve.

 

Tudom én!

Ha már nem lehet mindig a pacal, akkor mindegy az, csak drága legyen, ha lehet legyen a cucc közelében repülő, jacht, vár, néhány stadion, meg persze a kedvenc tekeseid. Gondolom anyádék is ezért kergettek a lavór körül a felcsúti vályogban, mert nem etted rendesen a bélszínt!
Szóval, az a világraszóló ötleted komám, hogy a plebsnek, a csóringer magyaroknak, akiket aljas módon kiraboltatok, akiktől hazahordod a motyót, meg el Spanyolországba, és akik voltak már nektek panelprolitól kezdve minden, csak emberszámba vett polgárai a hazának nem, akik csupán lenézett szavazógépei a ti piti, lábszagú univerzumotoknak, azoknak a csirkeszárnyvéget jóárasítani kell, és a haza fényre derül. EZ?? A CSIRKESZÁRNYVÉG?

Ennyit látsz te belőlünk?

Hogy eddig ér fel a magyar? A csirkeszárnyvégig, mert a libacombot nem érti, nem ismeri? Normális vagy? Ott virított ma a debreceni piac minden húspultjába, hogy nagy kegyesen jóárasítottad a csirkeszárnyvéget! Mondtam adjon vagy két kilót, ha már a Kedves Vezető gondolt ránk, ha ennyire tudja ez az aranyember, mitől folyik össze a nyál a debreceniek szájába!

Hallod!

Kiröhögött a hentes. Kínjában! Nincs. Soha nem is volt. Mondta, hogy kutyakaja baszki, de annak kitűnő, merthogy a csirke szárnyvég kis mérete lehetővé teszi, hogy minden méretű kutya vagy cica számára megfelelő csontos hús legyen.

Tápot a magyarnak! Ez a jelszó.

Ezzel etetnél minket, ehhez lenne eszed! Értjük. Nem baj! Volt már ilyen a történelemben, és nem lett hepiendes vége, csak jelzem! Bírod az ígéretemet komám! Az első beszélőre viszek neked néhány kilót, esküszöm! Imádni fogod.

Utóirat: Most hallom, hogy azzal kérkedik a Kedves Vezető az orosz tárgyalásokról, hogy nem könnyű feladat 5 órán keresztül észnél lenni.
Adja már neki valaki, hogy láttuk. Nem is sikerült neki! Nagyon nem.

 

Varga Zoltán: cimbi, ne szivass már! A csirkeszárnyvéget jóárasítani kell, és a haza fényre derül...?

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Varga Zoltán: cimbi, ne szivass már! A csirkeszárnyvéget jóárasítani kell, és a haza fényre derül…?

  • 2022.02.04 - 17:53
    Közvetlen hivatkozás

    CSIRKESZÁRNYVÉG= az a pici kis farkinca a csirkeszárny kiálló vége…Na EZEN AKI NEM BORZAD EL, AZ NEM NORMÁLIS….EZ JUSSON EZENTÚL ANNAK , AKI EZT ELRENDELTE..HATÓSÁGI ÁRASBA TETTE…én hétfőn igenis vásárolni szándékozom ezt a terméket, és levest akarok készíteni belőle! 1 Kg-ot kérek belőle az ALLE-nél lévő HENTESNÉL! Úgyhogy, ha nem szolgál ki a hentes, NEM AD, akkor a KERESKEDELMI és IPARKAMARA ELNÖKÉT fogom nyílt levélben felszólítani a FACEBOOKON! Igenis követelem a csirkeszárnyvéget, ha már a világ előtt szégyenbe hozták az ország népét! Ő ENGEDÉLYEZTE, azaz az ő engedélye kell hozzá!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.