12.3 C
Budapest
2020. október 29. csütörtök

Címke: 168óra

168ora

Miért nem fizet Köves Slomo – 168 Óra, cseppben a tenger

Nem egyedi az eset. Olyan cégek engedik meg maguknak a kedvük szerinti fizetést, amiket kitöm a regnáló közpénz-milliókkal, tevékenységeiket fennen hirdetik, terjeszkednek, építkeznek, átadnak,...
lapzsemle

Búcsú a 168órától 2.0 – Lapzsemle plusz

Az elmúlt héten elbúcsúztattuk a jobb időket megélt 168ÓRA hetilapot. A 2016-ban berendezkedett tulajdonosok új irányba kormányozzák, ki tudja, meddig lehet követni ezen az...
cenzura

Gábor György: Mert ugye, cenzúra, ha a hatalom – ilyen-olyan sumák módon – eltöröl...

Szeretném mindenki számára világossá tenni, hogy az alábbi poszt nem személyekről szól, nem arról, hogy kinek tetszik ez az újságíró, s kinek nem, nem is arról, hogy kinek tetszik ez a lap, s kinek nem, továbbá ki kedvel egy bizonyos szerkesztőséget, s ki nem, hanem elvről, ha maradt még egyáltalán értelme és jelentése a fenti fogalomnak ebben az országban.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×