6.9 C
Budapest
2020. október 20. kedd

Címke: ’56

Orbán félház – nem felház! – előtt debütált a Zeneakadémián

Egy haszna mindenképpen volt, hogy az Orbán-kommunikáció úgy határozott, hogy a rengeteg magyar miniszterelnöke 2019-ben inkább válogatott, foghíjasra sikeredett nézősereg előtt emlékezett '56 hőseire....
tuntetes

Már biztos, közösen demonstrál az ellenzék október 23-án! – Add tovább ….

Most nem érheti szó a ház elejét, az ellenzék, beleértve a civileket is, úgy tűnik, képes lesz együtt demonstrálni az '56-os forradalom évfordulóján. Remélhetőleg a tüntetésen résztvevőknek nem vette el a kedvét az eddig produkált töketlenkedés és esélyt adnak, elmennek a közös happeningre.

56-os fotók a Fazekasban

Az MTVA Archívumának 1956-os forradalom idején készített fotóiból rendeznek vándorkiállítást, amelynek eső állomása a budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban lesz.

Mesepadon

Nincsenek már hetekig tartó vasárnapok. Papi nagy léptei mellett futok az oviba egy kis kerülővel a megszokott útvonal helyett. Irtó jó átugrálni a kőtörmelékeken,...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×