7.2 C
Budapest
2020. október 21. szerda

Címke: a város mindenkié

lapzsemle

Az idős asszony már a katasztrófára készült — Lapzsemle

Heti lapzsemle. Meghökkentően csekély sajtóvisszhangja volt a néhány nappal ezelőtti XIII. kerületi kilakoltatási botránynak. A Város Mindenkié csoporton nem múlott — ők elvégezték a feladatukat. Megkondul...

A szolidaritás csak akkor él, ha mindenkire kiterjed

A fenti mondat hangzott el Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt beszédében A Város mindenkié csoport kilencedik Lakásmenetének végén, a budapesti Erzsébet téren vasárnap. Olyan várost szeretne,...
misetics_balint

Misetics Bálint :… még soha nem voltam része az államhatalomnak …

Misetics Bálint szociálpolitikus, A Város Mindenkié csoport egyik alapítója – aki már gimnazistaként elnyerte az Év egyéni adományozója díjat: tanult társadalomtudományokat, de most is hetente eljár ügyeletbe szociális munkásként a Menhely Alapítvány krízisautójával.
kunyhóban élők

Hajléktalanok kunyhóit akarják lebontani – A Város Mindenkié csoport ellenállást szervez

Ellenállási felhívást tett közzé A Város Mindenkié lakhatási érdekvédelmi csoport a kunyhóban élők védelmében. A csoport riadóláncot szervez.

Kilakoltatási stop – stop!

Ellenzéki képviselőkkel közösen tiltakozott az elhelyezés nélküli kilakoltatások ellen a Város Mindenkié csoport. Gyermekes családok hajléktalanságának megelőzése A parlament mellett tartott, szerdai sajtótájékoztató résztvevői bírálták a...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×