16.9 C
Budapest
2020. október 21. szerda

Címke: adócsalás

torveny

150 millát térítettek meg az államnak az adócsalók

Több mint 150 millió forintos adótartozást térítettek meg a hatóságokkal kötött egyezség nyomán született jogerős ítélet szerint az elkövetők egy adócsalási ügyben - tudatta a Fővárosi Főügyészség pénteken közleményben.
donald trump újságírók

Trump segített a szüleinek adót csalni? Az elnök tagad!

Donald Trump évtizedekkel ezelőtt segített a szüleinek, hogy dollármilliókat titkoljanak el az adóhivatal elől - írta a The New York Times.
adó

Ki érti? – Megérteni nem kell, de adózni muszáj

Hajózni és adózni muszáj. „A legnehezebben megérthető dolog a világon a jövedelemadó. " (Einstein)Jog és kötelesség Nos, ezek után magamtól mit remélhetek? Úgy döntöttem, hogy...
adócsaló

Adócsalás felsőfokon

Cégpiramist kiépítve 632 millió forintos kárt okozott az állami költségvetésnek egy korábban a francia idegenlégióban is szolgáló férfi és négy társa. Különösen jelentős vagyoni...
Magyarországot már nem is "terrorizálják"? - Pintér betart Orbánnak?

Pintér Sándor adócsalásból lett milliárdos!

Vagyonvédelem! Pont a sunyi fejű Pintér Sándornak való terület ahol kedvére garázdálkodhat. Átláthatatlan, nagy része volt rendvédelmisek, fegyveres erőktől leszerelt főtisztek, tábornokok kezében levő...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×