Most éppen azt üzenjük Brüsszelnek, – vagyis magunknak is!- hogy a magyarok nem akarnak rovart enni – A belga főváros egyelőre nem üzent vissza….

Nem tud leszállni a rovarevő-lóról a magyar kommunikációs csapat. Pénteken Nagy István agrárminiszter szájába adták a már ismert szöveget: ha valaki szeretné, az kipróbálhatja ezt a különlegességet, de a rovarfehérjékről szóló Európai bizottsági döntést szimpla provokáció, ami a hagyományos európai értékrenddel szemben irányul.

Agrárminiszter: kapacitáskieséssel kell számolni az üzemanyagellátásban – Vagyis….?

Mindenkinek az javasolható, hogy biztos, ami tuti, tankolja tele az autóját. Távol álljon tőlünk a pánikkeltés, de az nem árthat, ha 40-50 liter üzemanyag van a kocsiban. Ugyan Nagy István agrárminiszter elmondta, hogy „az ország energiaellátása jelen körülmények között biztosított”, de azt is hozzátette, hogy a „Dunai Finomító újraindításakor további karbantartási feladatok merültek fel, emiatt kapacitáskieséssel kell számolni az üzemanyagtermékek vonatkozásában”.

Juszt László: az agrárminiszter szereptévesztése: ha igaz hogy “hét éve kartelez Bige”, akkor miért nem “csaptak le rá hét, vagy hat, vagy öt, vagy stb. éve?

Ahogy manapság, úgy a múltban sem volt kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki, vagy valami beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartotta és tartja továbbra is a szemét és azonnal reagál, ahogy tette ezt most is Nagy István agrárminiszter “szereplése” kapcsán.

Az agrárminiszter felbecsüli a „felbecsülhetetlen kárt”, amit szerinte Bige László okozott – Stop Bige?

Az agrárminisztérium szerint Bige László komoly csapást mért a magyar mezőgazdaságra, cége – piaci helyzetét kihasználva – mesterségesen emelte a műtrágya árát, a mostani egyébként is magas világpiaci árak mellett, így annak költsége az előző évekhez képest a négyszeresére nőtt.