Mága Zoltán elmagyarázta….. – Délutánra minden jegy “elajándékozódott”!

Ahogy arról beszámoltunk, kétségek vetődtek fel a Pintér-minisztérium tanárok kiválasztottjainak küldött ingyen -tisztelet- jegyeivel kapcsolatban. Az volt a bibi, hogy a meghirdetett Mága Zoltán újévi koncert 19 órakor kezdődik majd, de a megajándékozottakat 14 órára hívták. Erre az időpontra nem volt tervezett program a Papp László Aréna honlapján, így jogos volt a kérdés: akkor ezt most hogy?

Év végi utolsó (?) pucsítások a “fillérekért”, avagy karácsonyi rege egy fideszes képviselő főszereplésével

Arról többször beszámoltunk, hogy beindultak az év végi ünnep előtt szokásos kormány-bónuszok, ajándéknak nevezett csomagok dömpingje, jutott belőlük a tanároknak, nyugdíjasoknak, rendőröknek, állami alkalmazottaknak. Na jó, a mértékük változó: a milliós tételektől az ezres nagyságrendűekig széles a skála, de úgy tűnik, ez így fidesz-kompatibilis.

Beindult a karácsonyi bónuszosztás – Tanáralázás felsőfokon

Emlékeznek még az ilyenkor karácsony idején kiosztott bónusz jutalmakra, amikkel a rendőrök, tűzoltók, tanárok, vasutasok egész éves munkáját ismerte el a “felsőbb szervük”? A közösségi oldalak hemzsegtek a nevetséges, de főként megalázó “figyelmességek”, vagy inkább figyelmetlenségek felsorolásától. Úgy tűnik, 2022-ben sem lesz ez másként.

Kedves pedagógusok! Valami gáz van a Pintér-adományozta Mága-koncertjegyekkel

A PDSZ közzétette közösségi oldalán egy tankerület vezetőjének üzenetét. Az üzenet szerint „Dr. Pintér Sándor belügyminiszter úr és Mága Zoltán Prima Primissima-díjas hegedűművész úr közösen biztosítanak 2500 darab belépőt”. Ránézve a helyszín honlapjára kiderült, hogy 2023. január 1-én nincs délutáni előadás meghirdetve. Mi történhetett?

A manóba! Titkolta, amíg titkolhatta, de kiszivárgott Tiborcz István elhallgatott ügye…..

Van a titoknak az a fajtája, amit direkt arra találnak ki az “okos” sajtósok, hogy kiszivárogjanak. Érdekesebb, mintha egy sajtóközleményt adnának ki a dologról, meg olyan “bennfentes-érzést” kölcsönöz azok felé, akik olvassák. Így eshetett meg az a csúfság, hogy Tiborcz István -tudják: Orbán Viktor veje- jótékonykodásra adta a fejét.

Helló blökik 2.0: a kutyák “krumplija”, avagy 2023-ben az ebek is szavazhatnak?

Emlékeznek? Pont egy évvel ezelőtt pakolta meg járgányát utoljára Orbán Viktor abból a “jól kitalált” kommunikációs okból, hogy demonstrálja: minden élőlény számíthat rá a kerítésen belül és, ha a gyökere ideköti, akkor azon túl is. Na jó, 2022-ben választás volt, viszont most meg gáz van….. “Helló Blökik”!