12.3 C
Budapest
2020. október 31. szombat

Címke: akasztás

ujhelyi-akasztas

Lámpaoszlop helyett fakorona -1956 helyett 2018! Fejlődés mélymagyarul….

0
Büszke országunk az Ő még büszkébb vezetőivel egyetemben rendíthetetlenül őrzik a kultúránkat! A Fidesz gyűlöletkeltésének hála, odáig jutottunk, hogy egyelőre bábuként, de egyesek embereket lógatnának fel és ezzel a köreikben elismerést váltanak ki.
embertelen

Horror Magyarországon! – hová jutottunk?

0
A felkorbácsolt indulatok egyre jobban lenyomják az arra hajlamosak körében a moralitás, az emberség törvényének evidens követését. Zsigerből cselekszenek, nem szab határt tetteiknek se Isten, se ember. Dübörgünk!
- Hirdetés -
Wittner

Wittner Mária akasztást vizionál

0
Wittner Mária, a maga szerint '56-os hősnő a szombati kormányellenes tüntetés kapcsán azt álmodta, hogy a felbőszült, csúzlival felfegyverzett liberális tömeg akasztásra készül."Akinek hite...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×