13.7 C
Budapest
2020. október 28. szerda

Címke: állampolgárság

magyar-gyorgy

Magyar György: Az egyszerűsített állampolgársági eljárás visszaélésekre ad lehetőséget, ezt korrigálni kell!

Állampolgárságtól való megfosztás, a fiktív lakcímbejelentések törlése, a jogosulatlanul felvett nyugdíjak visszakövetelése lehet a tömegével betelepített, csalással kiadott állampolgárságot szerzett ügyek vége – mondja Magyar György ügyvéd, a Hírklikknek adott interjújában.
thai állampolgárság

Megkapták végre az állampolgárságot a barlangból kimentett thaiföldi fiúk és az edzőjük

A vízzel elöntött barlangban rekedt ifjú focisták közül háromnak és az edzőnek eddig nem volt thai állampolgársága, bár az országban születtek.

Destruktív, provokatív magyar cselekménysorozat Ukrajnával szemben

Ukrajna elfogadhatatlannak tartja Magyarország beavatkozását a belügyeibe, és a diplomáciai befolyásolás minden lehetséges eszközét fel fogja használni.
A Brexit Brexitet jelent - de mit jelent a Brexit?

Meredeken nőtt az uniós országok állampolgárságáért folyamodó britek száma

A Brexit miatt meredeken emelkedett tavaly azoknak a briteknek a száma, akik más EU-tagországoktól, köztük Magyarországtól kértek és kaptak állampolgárságot.A BBC által 17 EU-tagállamból...
Harangozó Tamás MSZP-frakció

A Fidesznek fontosabbak a plusz-szavazatok és a pénz, mint a magyarok biztonsága

Orbán Viktor három éve folytat gyűlöletkampányt a menekültek befogadása ellen, arra hivatkozva, hogy veszélyesek. Azonban már kiderült, hogy a Fidesz tavaly titokban mégis befogadott...

Bűnözőket, sőt, terroristákat engedett be a magyar kormány

Öt-hatezer posztszovjet nehézfiú juthatott magyar állampolgársághoz és így szabad mozgáshoz az Európai Unióban a magyar kormány közreműködésével – derítette ki a Célpont.A Hír TV oknyomozó műsorának...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×