Államtitkár úr! Állapodjunk meg. Én tőlem telhetően igyekszem drukkolni a járványnak és a pusztulásnak, ahogy ezt parancsolni tetszett, Ön viszont nyugodtan fossza meg kedves társaságától a nyugdíjasokat!

Tállai András pénzügyi államtitkár arról biztosított, hogy nem hagy magamra. Mármint nem hagyják magukra a nyugdíjasokat. Isten tudja, én valahogy jobban szeretném, ha magamra hagyna. Akár hosszabb időre is. Vagy örökre. Mindenesetre kipróbálhatnánk. Szerintem egész jól meglennék pl. anélkül a friss közlése nélkül, hogy szerinte “a baloldal a járványnak és a pusztulásnak drukkolt”.

Tovább

Újabb Orbán 2/3-ad! – Ennyivel hízott a kormányzati vízfej!

Bizony, sok lehet a gond, a meló velünk, ugyanis a HVG összesítése szerint 2021-ben 308 fideszes politikus kell az ország igazgatásához. Pontosan 308 miniszteri, államtitkári, helyettes államtitkári, biztosi és megbízotti pozíció van a kormányban. Ez 2/3-dal több, mint amennyire 2010-ben igényt tartott a politikai elit.

Tovább

Akikre tesz a kormány – úgy ad, hogy közben elvesz…

Az Orbán-kormány január elsejétől – a korábbi tiltakozások hatására – új kategóriaként a tartósan beteg, önellátásra képtelen gyermeküket otthon ápolóknak bevezette a gyermekek otthoni gondozási díját (gyod), amelynek összege havi bruttó százezer forint.

Tovább

Tanítsunk Magyarországért! – Egyetemisták kreditért korrepetálnak

Azon egyetemisták, akik felveszik a Tanítsunk Magyarországért! kurzust, vagyis részt vesznek a programban, két kreditet és ösztöndíjat kaphatnak – mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

Tovább

Gyűtsünk Kovács Zoltán államtitkárnak! Se háza, se befektetése, legalábbis papíron …..

Kovács államtitkár vagyonnyilatkozatában mindössze egy 10 éves autót és 8 millió forint készpénzt tüntetett fel egy kevéssé jövedelmező céges érdekeltség társaságában. Ha nem a köz szolgája lenne, semmi közünk nem lenne a pénzügyi helyzetéhez, de mivel azzá lépett elő …..

Tovább

A rezsim holtában bárkit el- és befogad, “megbocsátotta” azt is, hogy az aradiak nem mindegyike volt magyar származású

Potápi Árpád: Az 1849. október 6-án, Aradon kivégzett honvédtábornokok nem mindegyike volt magyar származású. “De hittek a szabadságharcban, és haláluk pillanatában mindannyian kiváló magyar emberekké váltak, nem volt kérdés senki számára, hogy magyarok voltak vagy sem”

Tovább

Szabó Tünde államtitkár szerint magánügy, hogy mi a véleménye a nemzeti oktatásról….

Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára büszke anyukaként posztolta nyilvános facebook oldalára, hogy gyermekei elkezdték az iskolát. Az anyai elolvadás természetes, ki ne lenne ilyen esetben büszke?

Tovább