11.1 C
Budapest
2020. október 28. szerda

Címke: állásfoglalás

bagdy

Bagdy Emőke nincs jóban az ellenvéleménnyel – kikéri magának!

Több mint ezren írtak alá egy állásfoglalást, melyben kiállnak a Dúró Dóra által ledarált, Meseország mindenkié című mesekönyv mellett. A nyilatkozatban azt is kiemelik,...
menekult

Bauer Tamás: Magyarország az élen

Gyorsan bejárta a Facebookot a Friedrich Ebert Alapítvány keretében készült, 30 európai országra kiterjedő társadalmi állapotfelmérésnek a bevándorlás-ellenességre vonatkozó elkeserítő eredménye az Indexen: Magyarországon...
titok

Megszülték a hivatalos álláspontot a nyugdíjmizéria ügyében! – sok köszönet nincs benne!

Mindenkit bizonytalansággal töltött el, hogy az eddig tutira vehető időpontban érkező nyugdíjat sikerült 2019-re a regnálónak a bizonytalan kategóriába átlökdösnie. Délre sikerült kitalálni a hivatalos állásfoglalást.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×