Gyertyafénynél -na jó, zseblámpa mellett- gyógyulnak a betegek a Jahn Ferenc kórházban? – Ezalatt Pintér miniszter….?

XXl. század, Magyarország…. A budapesti Jahn Ferenc kórház kardiológiai (!) osztályán 2 napja (!) zseblámpával világítanak a nővérek, ha beteget látnak el. Azt nem részletezik, hogy mi történik az életmentő műszerekkel, hiszen azok nem igazán működnek a játékokból ismert 9 voltossal. Ilyen a dübörgő egészségügy hazánkban így karácsony-tájt.

Read more

Rezsivédő Németh Szilárd és Nyugdíjvédő Selmeczi Gabriella épp most cserélik ki a tapasztalataikat – Napi Lendvaiságok….

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az előző 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most vasárnapi gondolatait olvashatják.

Read more

Közlöny van róla! Nyilvánosak a rezsiszabályozás részletei

Gulyás Gergely szerdán Tusnádfürdőn a Telexnek adott videóinterjújában jelentette be, hogy ma teszik meg a bejelentéseket a rezsicsökkentés új szabályainak a részleteiről. És lőn! Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos csütörtök reggel rendkívüli tájékoztatót tartott a rezsicsökkentés részleteiről.

Read more

Pin It on Pinterest