9.6 C
Budapest
2020. október 31. szombat

Címke: Aréna

orban

Véletlen egybeesés Orbániában? Lehet…..

0
Mindenesetre érdekes! Orbán Viktor közösségi oldala két hét passzivitás után újjáéledt. Első bejegyzésként emlékeiben turkálva a nemzetvezető rátalált a Halott Pénz dalára, majd 5...
maga-zoltan

Mága Zoltán – „Ami magyar, az magyar!”

0
Az "Ami magyar, az magyar!" mottóval megrendezett budapesti újévi koncerten a hegedűművész a nemzet színészeivel, Kossuth-díjas művészekkel, népszerű popsztárokkal lépett fel a mintegy 13 ezres közönség előtt.
- Hirdetés -
kovacs-akos

A nemzet Ákosa EP-vel domborít – nézi a híreket és összeaggódja magát

0
Kovács Ákos, a régvolt Bonanza Banzai frontembere sűrű évet mondhat magáénak. Megosztó a személye, ennek ellenére - elmondása szerint - tavasszal akusztikus, kórussal kísért turnéja volt, a nyári fesztiválokon rockos műsorral lépett fel; 2018-ban eddig több mint 140 ezren hallgatták élőben. De még csak szeptember van, messze még a szilveszter!

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×