Magyar György: szabályozás híján mindenki annyit költ, amennyije van!

Érdekes kérdéssel találtak meg a napokban a Civil Választási Bizottság elnökeként: van-e hivatalos állásfoglalása a testületnek az előválasztás költségeivel összefüggésben. Ilyen nincs – de ez nem is a feladatunk –, mert a hivatalos kampányidőszakon kívül az ellenzéki pártok (is) annyit köthetnek politikai hirdetésekre, amennyi csak telik tőlük.

Tovább

Magyar György: Nem kell besza(…)ni, különben el leszünk taposva

Alapvetően az ügyészség helyzetéről kérdezték a Magyar Liberális Párt békéscsabai szervezetének rendezvényén Magyar György ügyvédet, s a mindvégig visszafogottan nyilatkozó szakembernél egyszer csak elszakadt a cérna. A független ellenőrző intézmények és a sajtó kormány alá rendelésére vonatkozó kérdésre kibukott belőle: „nem kell besza(…)ni, mert ha azt látják, hogy be vagyunk, el leszünk taposva”.

Tovább

A plurális demokrácia nem csak a pártok betiltásával számolható fel

Az Állami Számvevőszék az Orbán-rezsim pörölyeként indult be a több választásra készülő 2019-es évben is. Portálunk friss cikkét olvasva hüledezhet azon, hogy az ÁSZ-közleményben “tisztességtelen előnyhöz” jutó pártot emlegetnek, ám nem az Orbán-rezsim uralkodó pártjára céloznak… 

Tovább