Könnyen átverés áldozata lehet, aki az utolsó pillanatban akar fogyni – A celebek tudta nélkül vezetik meg őket…

Azt mondják, hogy a nyári alak télen készül, azonban sokan a kánikula és a nyaralás előtt pár héttel kapnak a fejükhöz, így kénytelenek gyors megoldásokhoz folyamodni. A kereskedők igyekeznek ezt kihasználni, sok esetben ismert embereket felhasználva a reklámozáshoz, hogy hitelesnek tűnjenek. Hogyan lehet kiszúrni, ha átverésről van szó? Mit tehetnek a fogyasztók? 

Az OTP-nél bankol? Akkor erről muszáj tudnia!

Az utóbbi időszakban az OTP Bank tapasztalatai szerint egyre többször fordul elő, hogy magukat bankbiztonsági szakembernek kiadó bűnözők próbálják megszerezni az ügyfelek online vásárláshoz szükséges adatait, hamis oldalra irányítják őket vagy távoli elérést biztosító programot telepítettnek számítógépre, tabletre vagy mobiltelefonra.

A benzin-para vámszedői – Nem, ezúttal nem a regnáló kormány…..

A benzinpánikot és az emberi hiszékenységet kihasználó csalás terjed a Facebookon: a napokban sokan futhattak össze a Mol nevével visszaélő hirdetéssel, amelyet egy kamu közösségi profil működtet. A hirdetésben még a kommentek is hamisítványok, senki ne dőljön be, ha találkozik vele! – szúrta ki a Blikk.

Berágtak az átvert mozdonyvezetők, sztrájkot terveznek!

A mozdonyvezetők nem hagyják magukat átverni, augusztus végén döntenek egy lehetséges sztrájk időpontjáról – írták közleményükben utalva a márciusi megállapodásra, amiben beígérte nekik a MÁV, hogy amennyiben elodázzák a tavaszra tervezett munkabeszüntetést, nyáron isti-bizi megkapják, amiben megegyeztek.

Amikor azt hiszi, megfogta az Isten lábát… – Tömegesen verik át az embereket a csalók ezzel a trükkel

Ki ne járt volna úgy, hogy elhiszi, végre rámosolygott a szerencse és lecsap valamire, amire talán szüksége sincs, de olyan kedvező az ára és a leírása a csaliterméknek, hogy az csak na. Közeli ismerősöm -aki különben megfontolt, higgadt, körültekintő ember hírében áll- vette be, hogy elektromos rollert kap 700.- kemény magyar forintért, csak mert felszámolnak egy céget. A bankkártyája bánta az esetet.