Sorting by

×

Gáz van Hoppál Péter felesége szerződése körül? – Az érintett -helyett- Hoppál, a férj közleményezett egyet

Folyamatban vannak a rendőrségi feljelentések a pécsi önkormányzat kommunikációs cége, a Pécsi Kommunikációs Kft. átvilágítása során feltárt ügyek, köztük Hoppál Péter pécsi fideszes országgyűlési képviselő feleségének szerződésével kapcsolatban – értesült az rtl.hu az önkormányzati cégtől. A hír hallatán Hoppál úr közleményt adott ki…..

Tovább

Borít az átvilágító-ügyvéd! – A pécsi átvilágítás üzenete….

A fideszes lakájmédiumok, pl. a Pécs Aktuál, folyamatosan köpködik a pécsi ügyvédi átvilágítást. Hasukra ütve többszáz millió forintos ügyvédi munkadíjakat emlegetnek az ellenzéki “haveri ügyvédi körnek,” azt hozzátéve, hogy semmilyen kézzelfogható eredménye nincs a munkánknak. Puszta “politikai lufi” szerintük, a becsületes fideszesek üldözése.

Tovább

A pécsi átvilágítás és Orbán rettegése – Pécs nem alkuszik!

Péterffy Attila, Pécs ellenzéki polgármestere közleményt adott ki abból az alkalomból, hogy a rendőrség egy pécsi ingatlanügyben bűncselekmény hiányában megszüntette az eljárást. Tette mindezt annak ellenére, hogy korábban a bíróság jogerős határozatával még bűnügyi zárlatot is elrendelt a gyanúsítottak vagyonára.

Tovább

A pécsi átvilágítóügyvéd újra kitálal – Az Igazság mindig utat tör magának!

Írtam már az elszamoltatas.pecs.hu honlapról, ahol tájékoztatjuk a közvéleményt, a pécsi polgárokat az általunk, átvilágítóügyvédek által  végzett átvilágítási munka eredményéről, a folyamatban lévő nyomozásokról, bírósági ügyekről. Megyőződéssel mondom, hogy sokat dolgoztunk, dolgozunk és hatékonyan.

Tovább

Tanúként hallgatták ki a pécsi átvilágító ügyvédet!

Péterffy Attila pécsi polgármester átvilágíttatta a város cégeit, ahogyan azt a kampányában megígérte a választóknak. Az átvilágítás, adatgyűjtés megtörtént a Pécsi Kommunikációs Kft-nél (PKK Kft) is, aminek feladata a város és cégei kommunikációjának, város marketingjének központosított intézése stb. Az átvilágítást végző ügyvéd talált az ügyeskedő, Fideszes mutyira is utaló jeleket….

Tovább

Az ügyvéd úr kitálal: pécsi önkormányzati átvilágítás, avagy az Orbán rendszer vége

Most pedig elmondom nektek, hogy szerintem miért van vége az Orbán rendszernek! Ez a mechanizmus azért tudott tíz évig hibátlanul működni, mert a Vezér mindent a kezében tartott. Tudjuk, hogy választási jelöltekkel személyesen beszélgetett el, a gazdasági szereplőket személyesen választotta ki, cserélgette le. Szemét módon, de hatékonyan járt el mindig.

Tovább

Az ellenzéki városok átvilágítása és a rettegő Fidesz

Budapesten Karácsony Gergely, Pikó András, Baranyi Krisztina stb., Pécsett Péterffy Attila ellenzéki polgármesterek megválasztásuk után elrendelték az előző, Fidesz korszak ügyeinek jogi átvilágítását. Történtek már feljelentések, a rendőrség vizsgálja az ügyeket, meg is szüntetheti azokat.

Tovább

Az egészségügyet kilenc éve megszorításokkal sújtja a kormány – és ebbe emberek ezrei halnak bele

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel a kormányt, hogy azonnali hatállyal hirdessen országos egészségügyi válsághelyzetet és biztosítson plusz forrásokat

Tovább

Frissítve!!! Az embertelenség munkaköri kötelesség a Fideszben és az Origonál? – “Unokáitok is szégyellni fognak titeket!”

A Fidesz-frakció sajtószolgálata és a kormánylap névtelen újságírója(?) kedden megírta, hogy Demeter Márta “országgyűlési képviselői pozícióját kihasználva” VIP-kártyát kért a Honvéd Kórházba, majd volt bőr az orcáján beszólni az intézménynek, hogy az csak sok millió forint ellenében hajlandó eleget tenni adatszolgáltatási kötelezettségének.Frissítve az összes parlamenti ellenzéki párt közös nyilatkozatával 

Tovább

“Megdönteni” Demeter Mártát

Az LMP és a kormány viszonya eddig sem volt egyértelmű, különösen azok után, hogy sokak szerint a pártnak komoly szerep jutott a harmadik 2/3 elnyerésében. Azóta persze sok minden változott az LMP-ben, például új társelnökök vezetik, közülük a karizmatikusabb egyéniség – akárki akármit is mond – Demter Márta. Éppen Demeter kapcsán került ki a legújabb különös párt-közlemény, amit szombat reggel nem találtunk a párt honlapján, így máshonnan kellett átvennünk.

Tovább

Demeter: Állok az átvilágítás elé és kérem, egyidejűleg világítsák át Orbán Viktort is!

Mint arról beszámoltunk, Kósa Lajos tanult Lázártól, ő sem bírja ki a reflektorok fénykörén kívül. Debrecenben jelentette be, hogy mint az Országgyűlés honvédelmi és nemzetbiztonsági bizottság elnöke  Demeter Mártának, az LMP országgyűlési képviselőjének, a bizottsága alelnökének nemzetbiztonsági felülvizsgálatát kezdeményezi .

Tovább