Ekkora mázlit! Horoszkópod mondja, nem én! – 2021 legcsodásabb időszaka kezdődik szerdán!

A legcsodásabb, legkedvezőbb fényszögek állnak össze augusztus 25-től az égbolton. Végre bámulatosan harmonikus időszak köszönt a csillagjegyekre. A három szuperkedvező bolygóháromszög az érzelmekre, a szeretetéhségre és a családi összetartásra hat a legkedvezőbben. A nyár legcsodásabb napjaira augusztus 25-27; szeptember 2-5 és szeptember 23-26 között számíthatsz a horoszkóp szerint.

Tovább

Kovács Zoltán “már megint állati jó voltam a milliárdjaitokból”-posztban ünnepelte magát – Nem kéne megvárni, hogy más mondja?

Még szinte füstös volt az ég a Duna fölött a tűzijáték-petárdáktól, amikor Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, -de most nem ez a fontos- aki erre a hosszú hétvégére átvedlett a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetőjévé közösségi oldalán megjelent egy poszt arról, hogy “minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve”, vagyis: jó voltam és tetszem magamnak!

Tovább

MOK: beltéren hordj maszkot, tarts távolságot, eddig szerencsénk volt a deltával, ne kockáztass!

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) közleményében arra a teljesen evidens dologra hívja fel a figyelmet, hogy azért, mert mindenhonnan az a kormány-üzenet folyik, hogy augusztus 20-át ünnepeljük felhőtlenül egymás hegyén-hátán, mert legyőztük -többek között- a Covidot is, mindenki vigyázzon magára, mert, ha mégsem úgy van, ahogy a regnáló sugallja, Ön fertőződhet meg és akkor egycsapásra egyedül marad a kórral szemben.

Tovább

Hogy tudd, mire számíthatsz! Így változik a közlekedési rend Budapesten az augusztus 20-i állami ünnep miatt

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep idején a tűzijáték mellett számos további helyszínen lesznek programok Budapesten. Az elmúlt években már bevált gyakorlat szerint augusztus 20-án a délutáni és esti időszakban városszerte sűrűbben közlekednek majd a közösségi közlekedési járatok – tájékoztatta portálunkat a BKK.

Tovább

Kunetz doktor: a kormány maga az oltásellenesség szimbóluma!

Az egész Európai Unióban korábban az élen járó magyar átoltottsági mutató az utolsó harmadba szorult. A vakcinafelvételi hajlandóság csökkenésének egyenes következménye, hogy rengeteg koronavírus elleni védőoltás áll a raktárakban. A 8 millió adag vakcinakészlet 39%-át a kínai Sinopharm adja, míg 30%-os részarányt képvisel a Pfizer vakcinája. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkár szerint: a kormány rugalmasan reagál az oltási igényekre.

Tovább

Beesett az augusztusi szerelmi horoszkópod! – Lánykérés, szakítás, megcsalás, gyermekáldás – kinek, mi!

A szerelem az egyik legfontosabb dolog a világon. Szerelmesnek lenni fantasztikus, olyankor úgy érezzük, hogy számunkra nem létezik lehetetlen, nincsenek akadályok, és miénk az egész világ. Azonban, ha valami történik, akkor pillanatok alatt szerte tud foszlani ez a rózsaszín köd. Tudd meg a horoszkópodból, mi vár rád augusztusban szerelmi téren!

Tovább

Hétvégi horoszkóp – 2021. július 31 – augusztus 1. – Hiába kezdődik új hónap, téged továbbra is ugyanaz foglalkoztat: hogyan…

Pénteken már nyugodtan lehet tervezgetni, hogy kivel, mivel, hol töltöd a hétvégédet. Nyugodtan ossz-szorozz fejben, hogy legyen mit átírni az aktuálisan spontán kialakuló helyzeteknek! Azért nagy vonalakban látod magad előtt, hogy mit szeretnél? Ha igen, ha nem, a horoszkópod megerősíthet abban, hogy meglásd, mi is lesz veled valójában.

Tovább