baloldal - Városi Kurír

Sorting by

×

Gulyás Gergely elégedett a gazdaságunk teljesítményével, -az Ő fizujával ez érthető- és Ön?

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a közmédiának adott interjúban a magyar gazdasági helyzetről azt mondta: „Most tartunk ott, hogy az uniós átlag GDP 74 százalékát értük el, Portugáliát megelőztük, ami szerintem nagy teljesítmény” – fogalmazott, majd hozzátette: ha úgy haladnak most is, mint az előző ciklusban, akkor szerinte elégedettek lehetnek majd. Ön is ezt érzi a közért-pénztárnál?

Tovább

Huxit pártra “magyarosított” a Volner párt – Ha valaki eddig nem értette volna…..

Volner János bejelentette, hogy pártja, a Volner Párt mától kezdve Huxit Párt néven folytatja működését. Az elsődleges céljuk az lesz, hogy kiléptessék Magyarországot az Európai Unióból. Volner a Jobbikból való kilépése után hozta létre a Volner Pártot. Elsődleges feladatuknak a haza megvédését tekintették „a kommunista utódpártoktól és a velük összeforrt szélsőséges liberálisoktól”.

Tovább

L. Simon: írásom megjelenése utáni napokban mint a csahos kutyák, úgy ugrottak rám a kiváló baloldali »újságírók«, és a választáson levitézlett baloldali politikusok

L. Simon László a Mandiner vendégszerzői minőségében adta ki magából, ami az elhíresült posztja után és kapcsán benne maradt. Megtudhattuk, hogy “felindult állapotában” született a bejegyzés és azt is, hogy nem ekkor találkozott először a közgyógyellátás lehetetlenségével, az már régen szúrta a szemét. Azt nem részletezte, hogy eddig ezt miért nem jelezte, azt viszont hosszasan fejtegette, hogy a “baloldal” rárontott, -ahogy azt szokta- ezért vette le a posztot közösségi oldaláról.

Tovább

Papp Réka Kinga: semmi okunk a derűlátásra

Látjátok feleim szemetekkel, mire jut az az ellenzék, amely egy szélsőjobboldali kleptokráciával szemben egy langyosabb jobboldalit állít ki ellenjelöltként ahelyett, hogy kérlelhetetlen baloldali alternatívát állítana – ezzel a felütéssel indította Fb-posztját Papp Réka Kinga, az ismert ellenzéki aktivista, aki néhány éve többé, kevésbé visszavonult a nagy nyilvánosságtól.

Tovább

Varga Judit nagy leleplezése: Anonymous is Gyurcsány kottájából zenél?

Varga Judit -aki Magyarország igazságügyminiszter asszony- megszólítva érezte magát és nem csak mint hobbizenész, hanem, mint a hazájáért baromira aggódó nemzeti anya és mint közszolga is, amikor az Anonymous névre hallgató hekker-csoport kormányközeli hírportálokat vett célba.

Tovább

Bayer Zsolt szerint a “világvégéről” jött szavazatszámlálók még a végén elkérik a lakcímkártyát is! – Skandalum, nem?

A heti rendszerességgel képernyőre kerülő, Bayer Zsoltról elnevezett “showban” a névadó hosszan fejtegette, hogy szerinte -ezt persze nem tette hozzá-  a baloldali szavazatszámlálók micsoda otrombaságokra készülnek. A választási kampány részeként Ő maga is járta agitálni a kedves választópolgárokat és egy ilyen  hakniján figyelmeztették, hogy “nagyon kell figyelni, mert, ha minket vádolnak csalással, akkor biztos Ők készülnek valamire….”

Tovább

Varga Judit két facsemeteültetés és egy út átadása közben valósághajlít

Tizenkét éve együtt, közösen mutattunk ajtót a baloldalnak, de most az ablakon akarnak visszajönni. Varga Judit igazságügyminiszter is százszázalékos kampányüzemmódba kapcsolt, ha kell ásót ragad és persze könnyedén csattogtatja a szalagátvágó ollót is.

Tovább

Alkotmánybíróság: Rogánék csak tájékoztattak, amikor bemutatták, hogy az ellenzék mit gondol a háborúról

A kormány február 24-én az ukrán helyzetre reagáló hírlevelet küldött, amelyben az a mondat is szerepelt, hogy „felelőtlennek tartjuk, és nem támogatjuk azt az ellenzéki álláspontot, hogy Magyarország katonákat és fegyvereket küldjön Ukrajna területére.” Az alkotmánybíróság szerint Rogánék “csak tájékoztattak….”

Tovább

A miniszterelnök két emlékezetes látogatást is tett. Az egyiket Putyinnál, a másikat Márika néninél – Hétvégi Lendvaiságok

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az elmúlt 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most keddi gondolatát olvashatják a napi visszásságainkról.

Tovább

Rétvári újabb “a baloldal ráront nemzetére” riposztja: a baloldal drogpolitikájával veszélynek tenné ki a magyarokat!

Fidesz-agyat megmozgató feladat lehet minden napra egy megfelelő baloldalalázó mondást beújítani, de a fiúk rendesen állják a sarat. Rövid időn belül a bukott “oltásellenesség” vádjától a “megrontják a bölcsis gyerekeinket”-en át eljutottunk a drogvádig. A valóban milliókat érintő alkoholizmusról csak nem beszélhetnek, mi lenne akkor a népszerűségükkel? 

Tovább

OGYÉI, te kis hamis! Mégsem nyilvános a kínai és orosz vakcinák engedélyezési dokumentuma

Emlékeznek még, amikor Orbán Viktor úgy döntött, hogy a kínai és az orosz vakcinákat űzött majom sebességgel kell “bevizsgálnia” az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnek, (OGYÉI), mert ha törik, ha szakad Magyarország lesz az első az oltásbeadás-versenyben. És lőn, a felszólított tette a dolgát és cirka egy hét alatt bevizsgált és baromi jónak talált minden hozzá érkező vakcinát és indulhatott az “oltakozás”!

Tovább

Puha vagy EMMI! Szerintem a főváros azért indított ingyenes ellenanyag-vizsgálatot, hogy tesztnek álcázva a budapestiek vérét vegye!

A harmadik adag vakcina ugyan talán meglesz, a kormányülésnek legalábbis a napirendjére tűzték, de a bölcs EMMI még a régi hangnemben adott ki nyilatkozatot. Annyira szép, hogy muszáj idemásolnom: “A Fővárosi Önkormányzat Soros György támogatásával indított Covid-tesztakciója a baloldal oltásellenes kampányának, és Gyurcsány embereinek a kifizetése, hetek óta tudjuk, hogy Karácsony Gergely Gyurcsányhoz közelálló baloldali vállalkozásokat fizet így ki.”

Tovább

Orbán a Kossuthon: kinek tervezzük a jövőt, a migránsoknak?

Csütörtökön Karikó Katalinnal találkozott a miniszterelnök, osztotta meg a Kossuth rádióban elmondott szokásos monológjában. A kutató csomó érdekes dolgot mondott és Orbán biztonságban érzi magát, hogy van egy magyar ember, akit bármikor felhívhat. „A kémcsövek és a védőoltások mellett meg tudtunk vitatni olyan szakmai kérdéseket is, mint a disznósajt”.

Tovább

“Magas labda volt, le kellett csapni!” – így indult a Fidesz “baloldal oltásellenes”-mantrája

Elgondolkodott már azon, hogy mi volt az origoja a “baloldal oltásellenes” című legújabb Fidesz-üzenetnek, amit reggeltől estig minden lehető fomában a képünkbe tolnak? Deák Dániel elemző megadja rá a választ!

Tovább

Deutsch Tamás hazaárulás-vádja – az elkövetők: a magyar baloldali EP-képviselők

Az Európai Parlament (EP) baloldali többsége – az Európai Néppártot is beleértve – politikai nyomásgyakorlást folytat a „jogállamiságinak füllentett kérdésben” – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-delegációvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában nyilatkozva.

Tovább

Földi László: le kell kapcsolni az internetet!

“Van egy tudatos magatartás, hogy megbontani a társadalom alapérték-rendszerét. Ezt jól látjuk a családok támadásánál, a nemekkel szembeni zavarkeltéssel, egyáltalán az identitások megbontásával. Van egy ilyen stratégiai elképzelés arra, hogy a meglévő normalitásokat minél gyorsabban fel lehessen számolni,” – mondta a Kossuth rádió Vasárnapi újság műsorában Földi László

Tovább