14.3 C
Budapest
2020. október 31. szombat

Címke: bátorság

férfi

5 csillagjegy akiket senki, még az ÉLET sem tud megtörni

0
Biztosan neked is vannak olyan barátaid, akik semmitől nem félnek, minden merész ötletben benne vannak, teljes szívvel élnek, és soha nem rettegnek attól, hogy...
Orbán és Sebastian Kurz telefonál

Erre vagytok büszkék számomra egyáltalán nem kedves Fideszre szavazók?

0
Orbán Viktor ismét volt annyira gyáva alak, megint mást küldött maga helyett a közmegvetés nemzeti mezejére a macedón haverja miatt. Neki nem volt annyi vér a tökeiben, amit mindig simogat a zsebre baszott kezével, hogy saját maga kiálljon a korrupt elítélt mellett, aki a köztudatban a barátja.
- Hirdetés -

Szurkák, szálkák, bukfencek (1994-1999)

0
Itt, a négy fal között, valóban azt gondolhatok, és azt mondhatok, amit akarok. De ha ez így megy tovább, éhen fogok halni.

Talán aki ma hallgat, még nem süket a szóra, aki nem ír, talán még...

0
Itt, a négy fal között, valóban azt gondolhatok, és azt mondhatok, amit akarok. De ha ez így megy tovább, éhen fogok halni...
„Apa, mi ez amiben felnövök? Miért retteg mindenki? Miért bűn kérdezni?”

„Apa, mi ez amiben felnövök? Miért retteg mindenki? Miért bűn kérdezni?”

0
Molnár Áron és Mohamed Fatima nevével fémjelzett rapp-ben minden benne van, ami jellemzi 2018 Magyarországát. A kétség, a félelem, a “csak azért is” érzés. Meg a...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×