Perintfalvi Rita: Semjén Zsolt és a mellben maradó tej – Újabb „verset” elemzek kíméletlenül

Izgalmas bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Perintfalvi Rita, a kormánymédia és különösen Bayer Zsolt által többször keményen támadott katolikus teológus. Perintfalvi szinte minden megszólalásában kiáll az emberi jogok és különösen az LMBTQ közösség mellett, akiket a kereszténység eszméjére hivatkozva üldöz a magyar kormánykoalíció.

Read more

Zacher doktor tesz Bayer Zsolt mocskolódására, inkább gyógyít tovább

Dr. Zacher Gábor toxikológus elkövette azt a „felségsértést”, hogy megemlítette, Orbán Viktor használhatná arra is a hívei közti népszerűségét „kismagyarországon”, hogy egyetemes fogyókúrát hirdet, amin Ő maga is beáll az egészségesen élni akarók sorába. Bayer Zsolt, az éjjel-nappal éber Orbán-védő, az előbbiért keményen beleszállt az orvosba: „ostoba, öntelt s**gfej”, aki példát mutat mocskosságból és tisztességtelenségből – írta blogján.

Read more

Akkor most, hogy van ez csajszik ott a kormányközelben? Varga vs. Schmidt….

Ugye nem emlékszem rosszul: ha hinni lehet Schmidt Máriának -ki van, ki ezt kétségbe vonná?- akkor Németországnak annyi, már nem is létezik. Erre van képük agóniájuk alatt Varga Judit miniszternek „Német-Magyar Barátság Díjat” adni? És az említett hölgy szerint „Éljen a német-magyar barátság?”. Nem kellett volna a történész asszonynak konzultálni az igazságügy vezetőjével erről?

Read more

Bayer Zsolt: Japán – „Német”ország: 2 : 1 Hurrá!” – Egyenesen tovább a schmidt-i úton? – Tovább is van…..

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója október végén ült tort Németország felett, mondván a mostani zöldek, akik korábban Amerika, a NATO és az atomfegyverek ellen tüntettek, most „a legnagyobb Amerika-csicskák” Németországban és a háborús héják és Bayer Zsolt alákérdezésére elmondta: Németország már nincs is. Bayer a Japán Németország focimeccs apropóján egyetértően megfejelte a kijelentést. És ez még nem minden…..

Read more

Kövér házelnök az ellenzékről: végre, azt kapták, amit megérdemeltek. (…) Akkorát estek arcra, mint az ólajtó, és ez már járt nekik!

Kövér Lászlót -elmondása szerint- különösen nagy örömmel töltötte el a 2022-es Fidesz-győzelem, ahogy a „miértjéről elmélkedett” azért, mert a kárörvendés „édesítette meg” számára az újabb 2/3-ot. „Na végre, azt kapták, amit megérdemeltek. (…) Akkorát estek arcra, mint az ólajtó, és ez már járt nekik….” Ilyen egy virtigli européer politikus, legalábbis Magyarországon!

Read more

Pin It on Pinterest