Tévézz, magyar! Nemzetünk Ákosa, Eperjes, Vidnyánszky és Bayer Zsolt is közpénzből megtámogatva gyárthat-rendezhet tévéfilmet, sorozatot

Televíziós forgalmazásra készülő produkciók támogatásáról döntött a Nemzeti Filmintézet. A döntés értelmében hét tévéfilm és nyolc kisjátékfilm gyártása, valamint három

Tovább

Nagy Blanka: hogyan lehet, hogy Orbán gazdagszik, a “népe” pedig egyre szegényebb?

Nagy Blanka, 19 éves kiskunfélegyházi diáklány, a kormányellenes tüntetések egyik szónoka volt. Szókimondó, a dolgokat nevén nevező stílusa miatt, a kecskeméti tüntetés után a Fidesz lakájmédiája össztüzet zúdított rá. Erről, és a tüntetések hatásáról, a Magyar Narancs készített Blankával interjút.

Tovább

Merre bóklásznak Péterfalvi Attila gondolatai?

A Magyar köztársaság adatvédelmi biztosa, a minapjában állásfoglalást tett közzé amelyben elítéli azokat az ellenzéki képviselőket akik lefotózták az az MTVA székházában őket vegzáló fegyveres biztonságiakat, és ezeket a videókat közre is adták. Most egy diáklány személyiségi jogait kellene ugyan ilyen elánnal védeni, de valahogy mély hallgatásban burkolózik a kormány embere.

Tovább

A Kurír Kacsa (Ál)Hírügynökség jelenti, Viktor és Lőrinc mai névnapján

Ma ismét sajtótájékoztatót tartott Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető államtitkár a közvéleményt érdeklő legfontosabb kérdésekről. Ennek során kifejtette, hogy a rohadt Gyurcsány állításaival szemben a kormány nem alkalmaz megszorításokat, mert dübörög a gazdaság.

Tovább