Bayer visszakozott: nincs szó békemenetről, azt csak a 444 meg a 24 meg a HVG hülyéi és/vagy gazemberei írják

Mi történhetett? Bayer Zsolt a vasárnap adásba kerülő, ám előre rögzített műsorában azt találta mondani: „..legyen ez egy békemenet! Legyünk rettenetesen sokan!…”, majd hétfőn: „…nincs szó békemenetről, azt csak a 444 meg a 24 meg a HVG hülyéi és/vagy gazemberei írják. De azért gyertek, legyünk sokan!”

Gáspár Győző nem csak békemenetelt, írt is: „…szeretném, ha a követőim is élnének emberpolgári jogukkal…”

Nagyon belehúzott a híres-hírhedt Gáspár Győző (Győzike) a Fidesz-éltetésbe: első sorban „békemenetelt” rögvest Bencsik András jobbján, pár nap múlva Budai Gyula irányításával aláírta a megfelelő helyen a belépési kérelmét a Fideszbe, szerda reggel pedig oldala kezelője -vagy Ő maga- posztolt közösségi oldalán felhívva követőit nem csak a szavazásra, hanem a regnáló melletti ikszelésre.

„Lesz rá gondunk, hogy ne aludj nyugodtan” – „Kedves”, keresztény, népnemzeti honfitársak üzennek noÁrnak

A Békemeneten -tisztelet a kivételnek- feltehetően maguk is elhitték, hogy a masírozás nevéből fakadóan „békepártiak”, ám hazatérve lakásuk magányába és az internet-adta lehetőséggel élve, hogy nem kell a szemébe nézniük senkinek, kibújik belőlük a valódi énjük – talán ezzel magyarázható, hogy Molnár Áron -noÁr- üzenőfalán egyre több trágár, mocskolódó üzenet jelent meg.

Busz-busz, vagy mégsem? Figyelmetlen Fidesz-szimpatizánsok esete március 15-én!

Nagy lehetett a sürgés-forgás Dunapatajon, jöttek-mentek a budapesti „grandiózus falunapra”, a Békemenetre illetve az ellenzéki tüntetésre induló buszok. Így eshetett meg, hogy pár fidesz-szimpatizáns véletlenül beült „az oroszlán barlangjába”, vagyis rossz buszra szállt! Szegények, nem lehetett irigylésre méltó a helyzete, hiszen szembesülniük kellett mindazzal, amiről eddig fogalmuk sem volt, hiszen az M1 nem beszélt róla….