Vágó István kiszúrta: a CÖF-asztalon ott virít az MFB-zászló! – Mi a gond, “hát a CÖF nem vállalkozás? Agitprop Zrt.!”

Ahogy arról beszámoltunk, Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) tótumfaktuma bejelentette, hogy március 15-én újabb, eddig még soha nem tapasztalt résztvevővel -honnan tudja?- Békemenetet gründolnak. Az örvendetes hírről videoklipben számolt be, amit -szemmel láthatóan- az irodájában vettek fel és nem túl körültekintő módon a háttérben a Szerencsejáték Zrt. társaságában ott virít a Magyar Fejlesztési Bank reklám zászlaja is. Ez szúrt szemet Vágó Istvánnak.

Tovább

Egy a jelszónk: a béke(menet) – Meghirdetve 2022 március idusára

“Brüsszel felé bizonyítani kell, itthon pedig meg kell mutatnunk az erőnket” – ezen a kétmeggondoláson elindulva hirdette meg jóelőre a CÖF-ös Csizmadia László főszervező március 15-re, a parlamenti választások előtti kampányhajrá dandárjára újra a Fidesz-csodafegyvert, a Békemenetet, amire Rákay 2 milliója helyett csökkentett elvárással 680 ezer lelkes trappolót várnak Budapestre.

Tovább

Hadházy: “Semjén Zsolték szerint színes kristályokkal megvilágított fényágyra van szüksége a határon túli honfitársainknak a megmaradáshoz”

“Semjén Zsolték szerint színes kristályokkal megvilágított fényágyra van szüksége a határon túli honfitársainknak a megmaradáshoz”- véli Hadházy Ákos, aki Facebook-oldalán számolt be a Bethlen Gábor Alapkezelő által kiosztott pénzről. “Gondolom ezért adtak a csakrákat ledes gagyi kristállyal fényterápiás csodakészüléket forgalmazó cégnek hatmillió forintot.”

Tovább

Félelembeszéd – Ez az ember fél. Csak így tovább!

Hű, basszus, ez az ember fél. Hiába rengeteg pénz (juteszembe, a mi pénzünk!), amin drónfényképezést, utaztatást, ellátást vettek, hogy kijöjjön a százezres, vagy akár több százezres tömeg: a parkoló buszok százai elárulták, hogy ez spontaneitás mennyire szervezett (és költséges) volt. Ez a beszéd sok pénzbe került.

Tovább

Partizán élőben a Békemenetről…..

3 év kihagyás után rendezik meg a kormánypárt legfontosabb tömeggyűlését, a Békemenetet. Az idei alkalom jelmondata: “Soha többé!”, amely a 15 évvel ezelőtti rendőri túlkapásokra utal, és amivel a szervezők az ellenzék mellett Brüsszelnek is kívánnak üzenni. Ma végig élőben közvetítjük a nagygyűlést, tartsatok velünk! – írta a Pertizán közösségi oldalán.

Tovább

Magyar Hang: megszereztük a kormánymédia bekészített beszámolóját a békemenetről!

Egy év kihagyás után újra jelentkezik a NER-híradó, megszereztük a kormánymédia beszámolóját a szombati békemenetről – így Önök már annak kezdete előtt láthatják, hogy mit főztek ki a propaganda boszorkánykonyhájában – számolt be a Magyar Hang a nagy fogásról.

Tovább

Erre mindenképpen emlékezzen! Müller Cecília megtagadta a választ…..

Attól eltekintve, hogy egy közszolgának kutya kötelessége válaszolni, ha a munkaadója -vagy mi mindannyian- kérdéssel fordul hozzá. Különösen így van ez, ha egy országgyűlési képviselő tudakolózik a tisztifőorvosnál a világjárvány idején egy sokak életéről szóló ügyben. Magyarra fordítva: Müller Cecília  előre megfontoltan sumákol és nem mond véleményt -mégy nyunyókásat sem- arról, hogy illetékes főmuftiként mennyire tartja veszélyesnek az Erdélyből történő tömeges beutazást a “Békemenetre”.

Tovább

Kétfarkúék békemenete: “vidékről ingyenesen utazhattok a Békemenetre a fideszes buszokkal”! – A V.K. járványügyi innovációja mindegyikkel szemben: szoba-békemenet!

Menetelésből nem leszünk híján a hétvégén, reméljük békéből sem! Itt is felhívjuk a figyelmet az otthon helyben békemenetelés biztonságos mivoltára, amit ugyanúgy lehet OV-satyekban végezni, mint ellenzéki kitűzővel és kevésbé veszélyes Covid-ügyben, mint az Andrássy út bármelyik végében egymás nyakába lihegve tenni.

Tovább

Vettek már kedvezményes Békemenet-csomagot az OV’22 webshopon? Neeem? Hát siessenek!

Nyakunkon egy újabb ünnep, újabb félremagyarázási lehetősséggel a politikának -amit persze ki nem hagynának- ebben a fogat összeszorító fene nagy akarásban ami a csendes emlékezés helyét vette át, lásd Békemenet. A nagy ricsajban  nagyon üdítő Lendvai Ildikó facebook bejegyzése.

Tovább

Elfogtak egy levelet! A 800 fős Nyírkércsen a polgi szervezi az “önkéntes” békemenetelőket! – Dübörög a szervilitás!

Alakul a számolni való tömeg Rákay Philipnek! Bár a Fidesz nincs tisztában az “önkéntes” szó jelentésével, vagy at is lehet hogy a NER-magyar szótárt nem néztem át tüzetesen, de úgy rémlik, hogy a delikvensnek magának kell úgy éreznie, hogy “menni kell” békemenetelni, nem a helyi elöljáró dolga felébreszteni a vágyat.

Tovább

Erdélyben is működik a Fidesz Tours – Nem mellesleg Románia jelenleg a világon az egyik legrosszabb járványügyi mutatókkal rendelkező ország

Mindegy, hogy ki, honnan, mekkora kockázatot hordozva, csak jöjjön Békemenetelni? Nálunk persze főmufti-szinten bejelentették, hogy hála a baromi jó járványkezelésnek, semmilyen korlátozás nem érvényes a Fidesz-hepajra és a CÖF-menetelésre sem, feltéve, hogy a kettő nem egy és ugyanaz. Mégis, minek nevezhető az előre megfontolt tömeges veszélyeztetés?

Tovább

Nagyon durva! A belügy alá tartozó NISZ Zrt. telefonszámáról szervezik a Békemenet trappolóit!

Arról már beszámoltunk, hogy az Orbáncuccokat áruló webshop legújabb kínálata a mélyen leértékelt akciós “Békemenet-pakk”, de amire Hadházy Ákos bukkant az ennél is vérlázítóbb: kormány-telefonról hívogatják a potenciális érdeklődőket, akiknek ingyen buszos utaztatást ígérnek.

Tovább

Vegye, vigye! Itt az akciós Békemenet-túlélőcsomag! – Hab a tortán: mindez az Orbán-webshopban kapható!

Orbán ott segít, ahol tud, jelen esetben akciósan árulja az OV-s cuccokkal házaló webshopja a Békemenet-pakkot. Nem tudni, hogy az OV-s satyekok sikerén felbuzdulva nyújt-e segítő kezet a békemeteseknek a virtuális bolt, vagy fordítva, az új felvevőpiac reményében fogadták be az új akciós ajánlatot, esetleg egy és ugyanaz az érdekeltségi kör. Mindegy is, a lényeg: vegye, vigye!

Tovább

Trapp-nap, avagy erre tervez szambázni a Békemenet október 23-án a “népfelség elvének érvényesülése” nevében

A hogy arról mi is beszámoltunk, idén rendhagyó helyszínen tartják az október 23-ai ünnepséget Budapesten – közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár Facebook-oldalán. A bejegyzés szerint Orbán Viktor az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál mondja majd el ünnepi beszédét 15.30-kor, és ehhez a rendezvényhez csatlakozik majd a Békemenet is.

Tovább

Ön is rágta Bayer Zsolt fülét, hogy valami hibádzik? – Megnyugodhat, akinek a lelke “rágva volt”, lesz Békemenet “a mi utcánkban”!

Október 23-án ismét lesz Békemenet – jelentették be június végén a Polgárok Házában tartott sajtótájékoztatón, amin részt vett Bayer Zsolt publicista, Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke, Fricz Tamás politológus, a CÖF-CÖKA kuratóriumi tagja, Stefka István, a PestiSrácok.hu lapigazgatója és Széles Gábor nagyvállalkozó.

Tovább

Harcos béke, összehúzott szemöldökű boldogság és sós-savanyú vattacukor

Egyre otthonosabban érzi magát a kormányzat és köre abban a vad-cinikus hazugságban amit egy nap alatt sikerült magukból kiizzadni kémprogrambotrány ügyben, ez derült ki abból is amit és ahogy mondott Gulyás Gergely “A Világraszóló bajnokaink – 177 mesés győzelem” című interaktív olimpiatörténeti kiállítás megnyitója után az ATV és az RTL klub mikrofonja előtt. Aztán jöhet gondolom a harcos béke, összehúzott szemöldökű boldogság és sós-savanyú vattacukor

Tovább

Tízmillióan üldögélünk valami roggyant elmegyógyintézet foglalkoztatójában, ahol csak a Kedves Vezetőnek jut a kifestőből, kastélyból, meg kisvasútból

Mindig azt hiszem, hogy nincs lejjebb, nyakig ér máris a trutyi, de nem, mi még lubickolunk is benne. Soros, meg Gyurcsány már rég nem elég, már Soros fia, és Gyurcsány „néja” a Kedves Vezető kiszemelt fő csapásiránya. A nemlétező migrácshordák a mainstream propaganda szerint, pedig már ürgelyukakon, talpig télikabátban ássák át magukat a technikai záron, plusz negyven fokban. Tudják, azon a cuccon, ami az atombombákon kívül már minden gezemicével tele van aggatva, zenél-sípol-gombot varr.

Tovább

Ön is rágta Bayer Zsolt fülét, hogy valami hibádzik? – Ennek vége: újra lesz békemenet!

Tudta, hogy eddig hétszer meneteltek a békéért? A hagyományteremtő elsőt 2012 januárjában szervezték „Nem leszünk gyarmat” jelszóval, aztán tessék! Az utána következő békemenetek nem zavartak sok vizet, nem úgy a 2014-es választást megelőző, amin szerintük 460 ezer kerítésen belüli és kívül rekedt Orbán-fun vett részt. A 2018-as választás előtt is összerittyentettek egyet, úgyhogy eljött az ideje egy újabb sétának, hisz nyakukon a 2022-es voksolás.

Tovább

Kedves kormány, legalább egyszer az életben vegyék komolyan a saját plakátjaikat: minden élet számít!

Farkasordítóan hideg éjszakák jönnek. Nagyon helyes, hogya kormány miniszter elrendelte a vörös kódot. Eszerint a következő napokban, ha a hajléktalanszállókon már nincs hely, minden bentlakásos szociális intézménynek be kell engednie az otthontalanokat. Ez rendjén van.

Tovább