Fű alatt elővásárlási jogot szerzett a kormány a tuti helyen lévő 200 négyzetméternél nagyobb lakásokra! – Semjén Zsolt ebből sem maradhatott ki!

Emlékeznek? A nyáron megváltoztatott örökségvédelmi szabályozás a 200 négyzetméternél nagyobb ingatlanokat érinti a Duna-partok, a budai Várnegyed és az Andrássy út világörökségi helyszínein. Az volt a “kormány-mondás”, hogy a szabályozás célja az volt, hogy az értékes területeken álló ingatlanok ne kerüljenek tömegesen külföldiek kezébe, vagy azokat a világörökségi területhez nem méltó célra használják fel. Most kiderült, lakás-ügyben változik a terv….

Tovább

Ki kopog a harmadik emeleti ablakon? Ja, semmi különös, csak egy patkány!

Budapest egész területén iszonyú mértékben elszaporodta a patkányok. Köszönhető ez Tarlós úrnak, aki feltehetően rágcsálóirtó céget akart valamilyen “érthetetlen” okból váltani és amíg a pályáztatás, meg a papírmunka zajlott, elszaporodtak a rágcsálók.

Tovább

Budapest tüntetésre készül – ha délután “közlekedne”, olvassa, merre teheti!

Ahogy arról beszámoltunk, vasárnap délutánra a Hősök tere környékére hirdettek meg különböző szervezetek demonstrációt. A munka törvénykönyve módosítása elleni tiltakozás miatt a közlekedés nem lesz egyszerű, de van megoldás!

Tovább

Orbánvő, a kiemelt nemzeti beruházás

Tapsorkánnal fogadhatja az összes Budapest belső részén szállodát építő, hogy az Orbánvő – Tiborcz István – is erre adta a fejét. Az ok annyi, hogy amennyiben mindegyikükre vonatkozik a “kiemelt beruházás” státusz, akkor nem lóg ki a lóláb, hogy a legöregebb Orbánlány férje “kiemelt”.

Tovább