Sorting by

×

Bencsik Gábor becsülettel ellejtett pávatánca – Vásárhelyi, Nehéz-Posony és Szűcs ugyanarról

Ha nem lenne orbitális képzavar, azt is írhatnánk, hogy a NER arcán bizony bőr hátán bőr van. Mi sem bizonyítja jobban ezt, mint az elmúlt szűk két napos (szerintünk is) látszat-pálfordulás a kormánymédiában, amely 12 év gyilok után most egyszer csak a szebbik arcát igyekszik mutatni az ellenzék felé. A harci kürtöt Bencsik Gábor, a jobboldal emblematikus szószólója fújta meg, majd elindult az eddig a közmédia által “észre sem vett”, vagy szétsavazott ellenzékiek behívása a műsorokba. Erről a nem várt fordulatról idézzük három kormánykritikus gondolkodó, közírói véleményét.

Tovább

Ahogy Mórickának az a bizonyos női szerv, úgy Bende Balázsnak bármiről is gondolkodik, az ellenzék rugdosása jut eszébe

Valamilyen címet kellett adni ezen a héten is a 130 milliárd adófizetői forintból fenntartott köztévé elemzőjének, Bende Balázsnak eheti bejelentkezéséhez. Az lett végül, hogy „Klímabarát-e az atomenergia?”, dehát mindegy is, mert Bende innen is pillanatok alatt jutott el az Orbán-kormány önfeledt istenítéséhez, és az ellenzék határtalan szapulásához.

Tovább

A Soros-ösztöndíjas Bende Balázs, a közmédiában: a kormány előrelátásának köszönhetően nekünk, magyaroknak „áldott, békés, gondtalan ünnepünk lehet”

Eddig sem volt hiány a köztévének nevezett kormánytól nem túl nagy távolságban álló M1-re, hogy ne tolna kormánypropagandát, de Bende Balázs vezető külpolitikai újságíró, az M1 külpolitikai rovatának vezetője, kiemelt szerkesztő, hírterületi vezető szerkesztő, az idegennyelvű hírműsorok felelőse, a közmédia külügyi kabinetjének vezetője még ezt is megfejelte.

Tovább