Ez fájni fog! Holoda Attilával őszintén a benzinárakról – 500 forint a lélektani határ

1990. október 25-én, csütörtökön este 65 százalékos benzináremelést jelentett be, mely következtében 56 forintra emelkedett a normálbenzin ára literenként. Ugye mennyire, már-már szürreálisan hangzik az egykori Taxisblokádot kiváltó benzinár?  Ugorjunk a mába: Holoda Attila  korábbi energetikai helyettes államtitkár kifejtette: mióta az MVM vette át a földgáz nagykereskedelmet, nem nyilvánosak az oroszokkal kötött szerződések.

Tovább

Szijjártó Péter, Orbán Viktor személyes szóvivője: a kormány a felelős a magas benzinárért – azok a daliás ellenzéki idők!

Csütörtöki hír: Holnaptól, péntektől három forinttal emeli a MOL a benzin árát, a gázolaj ára kettővel emelkedik. Az üzemanyagárak változása után az átlagos literenkénti benzinár 401, a gázolajár 419 forint körül alakul. Egyes kutak között jelentős különbségek lehetnek, felfelé. A jelenlegi benzinár 5,8 százalékkal magasabb, a gázolajár pedig 6,3 százalékkal magasabb mint tavaly ugyanekkor.

Tovább

Varga Zoltán: sanszos, hogy nemcsak a négyszáz forintos benzint fogjuk együtt tankolni. Megdögleni is együtt fogunk a sok vérfideszessel valamelyik közkórház elfekvőjében….

Végre 400 – azaz: négyszáz – forint egy liter benzin, vagy több! Ha például autópályán vennénk, ahol mondjuk az egynapos

Tovább