A benzinkút az új trafik? Újabb tasli a kúttulajoknak: a beszerzési áron nincs kormány-stop!

Ahogy a nagy könyvben megíratott: a kormány úgy nagylelkű, hogy egy fillérje sem bánja, a népe nagy része beveszi, hogy Orbánnak köszönhetően lett maximáltáras a benzin és a kishal-benzinkútak új és nemzeti tulajdonosok kezébe kerülhetnek cirka 3 hónap leforgása alatt. Embertelen, de zseniális húzás, megtehetik, megteszik!

Tovább

Közlöny van róla! Nem zárhat be a benzinkút, ha veszteséges, ha igen, einstandolhatja a “nagy hal”! Indul az újra-osztás?

A benzinárak befagyasztása után szombat este megjelent a közlönyben a kormányrendelet, ami a kutak működéséről rendelkezik. Nem zárhatnak be a benzinkutak azért, mert a benzin árának befagyasztása miatt veszteséges nyitva tartaniuk, olvasható a szombat éjszaka megjelent kormányrendeletben, amit a hvg.hu vett észre.

Tovább

Közlöny van róla! – Hivatalos papiroson a rendelet a 480 forinton rögzített üzemanyagárakról! – Kis gubanc azért van benne…..

Gulyás szájával bejelentette a kormány csütörtök délelőtt és láss csodát, pénteken késő este a Magyar Közlönyben ki is hirdette a regnáló az üzemanyagárakra bevezetendő felső limittel kapcsolatos rendeletét. Az Orbán Viktor által jegyzett kormánydöntés “A Kormány 624/2021. (XI. 11.) Korm. rendelete az árak megállapításáról szóló 1990. évi LXXXVII. törvény veszélyhelyzet ideje alatt történő eltérő alkalmazásáról” címet kapta.

Tovább