Már Budapest sem kivétel – Benzinszomjas kutak az országszerte

Úgy tűnik, újra felütötte a fejét az üzemanyaghiány, egyre nagyobb szerephez jut a mázlifaktor, hogy jókor érkezik az autós a benzinkúthoz, vagy lemarad a tankolás lehetőségéről. Két napja elfogyott a készlet, és az eladó nem tudta megmondani, hogy mikor érkezik újabb szállítmány az ársapkás, 480 forintos literenkénti áron kapható 95-ös benzinből a budapesti Mészáros utcában található Mol-kútra – tudtuk meg a Telex cikkéből.

Frissített feketelistával jelentkeztek a független benzinkutasok – Ez a vasárnap esti állás

Miután a Mol bejelentette, hogy határozatlan ideig nem szállít üzemanyagot azoknak a független benzinkutaknak, amelyekkel az ársapka bevezetése után kötöttek nagykereskedői szerződést, az érintettek rögtön jelezték, hogy vidéken sok helyen lesz üzemanyaghiány emiatt.

Független Benzinkutak Szövetségének elnöke: optimista forgatókönyvem nincs, csak pesszimista, és a pesszimistán belül különböző fokozatok vannak

Június utolsó vasárnapján Siófokon egyetlen benzinkút sem volt nyitva, vagy nem lehetett kapni üzemanyagot, így akik elindultak a főváros felé a Balaton-partról, teljesen meg voltak lőve, mert nem tudtak hol tankolni – írta az rtl.hu-ra hivatkozva a napi.hu.

Blikk: új trükközésre bukkantunk a benzinkutakon! – A regnáló nem hagyja veszni a „magyar fifikát”

Olyan már volt, hogy egy benzinkutas tacepaon kérte a nála tankolni kívánókat, hogy ne tegyék ezt, vagy, ha muszáj, csak annyit tankoljanak, amennyivel eljutnak a következő benzinkúthoz, de az alábbi olvasói levélben szereplő trükkel eddig még nem találkoztunk. Hiába, a magyar leleményes nép, de akár jóra is fordítódhatna ez a képesség, nem?