Mi az: 1385 gramm, 4 900 Ft? – Megfejtés: Orbán Viktor könyve

Még pont időben van az, aki az Orbán Viktor beszédeinek „a szimbolikus magyar időszámítás szerint, azaz tavaly október 23-tól idén október 23-ig” összegyűjtött példányát akarja a karácsonyfa alatt látni, amiről a kiadó -a Demokrata- azt írja kedvcsinálónak, hogy „egy rendkívül izgalmas, sokrétű szellemi vállalkozás rajzolódik az olvasó elé, egy viharos és sokszor félelmetes korszak gyakran nemzetközi visszhangot kiváltó elemzése”.

Read more

„…kezdtünk reménykedni, hogy majd erősödik a forint.. erre tessék.. jön egy beszéd…” – Kiderült, Orbán hol olvassa fel beszédét

A kedd délelőtt híre volt, hogy a Fidesz nem tart központi ünnepséget október 23-án és a miniszterelnök is távol tartja magát Budapesttől. Belengették, hogy helyi, választókerületi szinten lesznek megemlékezések. Délutánra kiderült, hogy Orbán Viktor mégis felolvassa papirosát!

Read more

Békesi László: Orbán Viktor két focimeccs között beugrott a parlamentbe bedönteni a forintot….

Orbán Viktor két focimeccs között – német-magyar és magyar-olasz – beugrott a parlamentbe és a valóságtól elrugaszkodott, felelőtlenül provokatív beszédével bedöntötte a forint árfolyamát – fejtette ki véleményét Békesi László volt pénzügyminiszter közösségi oldalán.

Read more

Ki provokál a Mazsihisz nevében? – Mégis, kinek az érdeke?

Mazsihisz: A Budapest több pontján a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) logójával megjelent, uszító és antiszemita plakátokhoz Szövetségünknek természetesen semmi köze. Az ügyben megtesszük a szükséges jogi lépéséket.

Read more

A nemlétező köztársaság tinglitangli köztársasági elnöke – A nap szava: gyűrött

Túlvagyunk az első megrázkódtatáson, amit Novák Katalin köztársasági elnök Kossuth téri beiktatási haknija okozott. Megszülettek az első elemzések a beszédről is, pedig nem lehet könnyű egy nem létező köztársaság elnökének nem létező beszédét elemezni.  Le a kalappal azok előtt, akiknek ez sikerült.

Read more

Pin It on Pinterest