“Egyelőre nem tudjuk, hogy hány ezer év letöltendőt kapunk majd a felújított buszmegállókért” – Hipersebességgel döntött a Kúria

Nem lehet panasz Polt Péter legfőbb ügyész és a Kúria ügyintézési sebességére, hiszen a fontos, az ország életét alapvetően befolyásoló ügyekben -lásd Kétfarkú Kutya Párt közérzetet javító festés-mázolásos akciói- teljes egyetértésben és példás gyorsasággal döntöttek.

Karácsony Gergely: kipukkant a lufi – a városháza-ügy visszavág

Amit eddig sejtettünk, arról már papírjuk is van: egy hazug lejárató kampány keretében kormánytagok és fideszes politikusok bűncselekményhez asszisztáltak. Ezért jogállamban a szégyennél több jár… – kezdte közösségi oldala bejegyzését Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere.

Borkai-botrány újratöltve – Elitélték a az ikerlányokat

1,5 millió forintra ítélte a bíróság a Borkai-ügyben ismertté vált egyik fiatal hölgyet, aki együtt jachtozott a volt győri polgármesterrel. A vád három rendbeli, személyes adattal visszaélés volt. Ők készítették a jachton az emlékezetes, kiszivárgott több mint intim videókat.

Magyar György a Jókai utcai tetőomlásról: nem kell megvárni a nyomozás végét, mindenki jobban jár, ha a károsultakkal peren kívüli egyezséget kötnek

Csaknem egy hónapja, hogy a főváros VI. kerületében leomlott egy ház tetőszerkezete, de egyelőre csak annyit tudni, hogy az eset miatt a rendőrség nyomozást folytat. Az viszont bizonyos, hogy a károkat valakinek meg kell térítenie, és mindenki jobban jár, ha – akár jogi képviselő közreműködésével – kölcsönösen elfogadható megegyezésre törekszik.